Doktor ve çiftçiyi 265 bin lira dolandıran sahte polis adliyeye sevk edildi

Zanlının emniyetten çıkartılması
Polis Kadın Doktor Sahte Polis Akalan 

-Polis arasına götürülmesi
-Polis aracına getirilmesi
-Polis aracına bindirilip adliyeye götürülmesi

( ADANA -ÖZEL-HD)- Kendini polis olarak tanıtarak bir çiftçi ile doktoru FETÖ ile korkutarak 265 bin lira dolandıran zanlı adliyeye sevk edildi ADANA

- Batman'da oturan bir çiftçi ile Kütahya'da oturan bir doktoru, kendini polis olarak tanıtıp FETÖ ile korkutarak 265 bin lira dolandıran zanlı Adana polisi tarafından yakalanıp sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kemal A. (20) kendisini polis olarak tanıtıp Batman'da aradığı çiftçi M.G. (63) ve Kütahya'da aradığı kadın doktoru A.A.'nın (61) banka hesaplarının FETÖ tarafından kullanıldığını ve örgüte para aktarıldığını söyleyerek 265 bin lira dolandırdı. Bir süre sonra hem Batman'daki çiftçi hem de Kütahya'daki doktor, dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu. Batman ve Kütahya polisi, yaptığı çalışmada dolandırıcılığı Kemal A.'nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Bunun üzerine polisler, 81 il emniyet müdürlüklerinin Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine zanlının fotoğrafını gönderip görüldüğü yerde yakalanması talimatını verildi.
Adana polisi bu bilgi üzerine zanlıyı Adana'da aramaya başladı.
Yapılan arama çalışmalarında zanlı Mücahitler Caddesinde görülerek yakalandı. Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlının suçlamaları kabul etmeyerek hesabını bir kişinin istediğini ona yardım amaçlı verdiğini sahte polis olmadığını ileri sürdüğü öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
27 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı