Doğu'da nikah dairelerinde '08.08.2018' yoğunluğu - ELAZIĞ

Doğu'da nikah dairelerinde "08.08.2018" yoğunluğu - ELAZIĞ - Elazığ Belediyesi Evlendirme Dairesi - Nikah salonundaki çiftlerden detay - Evlenecek çiftlerin işlemlerini yapması - Çiftlerin nikahının kıyılması - Çifterin 08.08.2018 yazılı tabela önünde fotoğraf çektirmesi - Elazığ Belediyesi evlendirme memuru Özkan Demirel'in konuşması - Gelin Kübra Güldeste'nin konuşması - Damat Uğur Orzan'ın konuşması - Damat Şahin Çalık ve eşi Başak Çelik'in konuşmalarDoğu'da nikah dairelerinde "08.08.2018" yoğunluğu - Diyarbakır, Siirt ve Elazığ 'da evlenmek isteyen çiftler, özel olduğunu düşündükleri 08.08.2018 tarihinde dünyaevine girdi - Gülistan Köken: - "Nikah ve doğum günü bir olsun diye böyle bir şey yaptık" - Mehmet Polat: - "Gerekli işlemlerimizi tamamladıktan sonra tarihimizi aldık. Tarih illaki kalıcıdır ama iş kalpte biter"ELAZIĞ (AA) - Diyarbakır, Siirt ve Elazığ 'da çiftler akılda daha kalıcı olduğu için 08.08.2018'de evlenmeyi tercih etti. Elazığ 'da, evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen çiftlerin 08.08.2018 tarihini tercih etmeleri nedeniyle nikah salonlarındaki yoğunluk renkli görüntüler oluşturdu.Aylar öncesinden 08.08.2018 tarihinde nikah kıydırmak için Elazığ Belediyesi Evlendirme Dairesine başvuran çok sayıda çift, tatlı bir telaş içerisinde nikah salonunda sırayı girdi.Nikah memuru ve şahitlerin huzurunda işlemleri tamamlanan çiftler evlenmek için 08.08.2018 tarihinde mutluluğa "evet" diyerek evlilik cüzdanlarını teslim aldı.Evlilik cüzdanlarını alan çiftler nikah salonunun dışındaki park alanında yer alan ve tarihi gösteren " Elazığ 08.08.2018" yazılı elektronik tabelanın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Elazığ Belediyesi evlendirme memuru Özkan Demirel, normal günlerde ortalama 14 çiftin nikahını kıydıklarını ancak bu sayının bugün 2 katına çıktığını belirtti.
Kendilerine başvuruda bulunan 28 çiftin bu özel günde nikahını kıyacaklarını ifade eden Demirel, "Çiftlerimiz kendileri için çok özel olan bugünü daha anlamlı ve özel kılabilmek için 08.08.2018 tarihi tercih ettiler. Ayrıca erkeklerin bu özel günler konusunda biraz unutkanlıkları da var. Bu unutkanlığında önüne geçebilmek için hayatlarında önemli bir karar verdikleri bugün de bu tarihi tercih etmişlerdir. Tüm çiftlerimize mutluluk diliyorum." diye konuştu.
Nikahları için bugünü seçen Kübra Güldeste ve Uğur Orzan çifti de bu özel tarihte dünya evine girdi. Kübra Güldeste, hayatının en anlamlı gününü yaşadığını belirterek, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.Eşinin ve kendisinin fanatik Fenerbahçeli olduğundan nikahlarını daha anlamlı hale getirmek için Fenerbahçe tişörtü ile nikahlarını kıydırdıklarını anlatan Güldeste, şöyle konuştu:"Hayat arkadaşım için önemli ve değerli olan her şey benim için de çok önemli ve değerli. Onun çocukluk hayalini gerçekleştiriyoruz şuan. Bugün bir kaç arkadaşımız daha nikah kıyacak. Herkese mutluluklar diliyorum. Özellikle bugünü seçmemizin sebebi aslında, herkes için çok özel bir tarih olabilir ama malum erkekler bazı tarihleri unutabiliyor birazcık da buna değinelim istedik."Damat Uğur Orzan ise hayatında bir dönüm noktası olan bu günü unutulmaz kılmak için "08.08.2018" tarihini nikah günü olarak belirlediklerini kaydetti.
Hayatını Şahin Çalık ile birleştiren gelin Başak Çelik de evliliklerini daha anlamlı ve unutulmaz kılmak amacıyla nikah için bugünü seçtiklerini anlattı.Eşi Tülay Bulak ile evliliğe adım atan Hüseyin Yıldız ise hayatının en anlamlı gününü yaşadığını belirterek, "Bu mutlu günümüzdü 08.08.2018 seçmemizin sebebi daha anlamlı ve ömür boyu unutmayacağımız bir tarih olmasıydı." diye konuştu.

Nikah Salonu Doğum Günü Hatıra Fotoğrafı Cüzdan Şahit 

8 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı