Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni - ORDU

- Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni - Osman Bodur'un yakınların - Vali Seddar Yavuz'un konuşması - Vali Yavuz'un, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı şehidin oğlu Ali Furkan Bodur'a takdim etmesi - Ali Furkan Bodur'un konuşması Ordu 'da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni - Vali Yavuz: - "80 milyon vatan evladı, şehidimize dua etmektedir ve aziz milletimiz şehidimizin kutsal emanetlerinin her zaman yanındadır"ORDU (AA) - Ordu 'da, şehit polis memuru Osman Bodur'un yakınlarına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.
Vali Seddar Yavuz, Van'da terör örgütü PKK mensuplarının el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Bodur'un eşi Fadime, çocukları Ali Furkan, Ömer Faruk ve Emine Bera Bodur'u makamında ağırladı.Şehit yakınlarıyla sohbet eden Yavuz, her zaman şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı şehit ailesine takdim ettiklerini anlatan Yavuz, şehide bir kez daha Allah'tan rahmet dilediğini söyledi.

Yavuz, 80 milyon vatan evladının, şehide dua ettiğini ve aziz milletin şehidin kutsal emanetlerinin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak "Bu vesileyle bir kez daha şehidimizin kutsal emanetlerine minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Biz de her daim her şehit ailemizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.
Vali Yavuz, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı"nı şehidin oğlu Ali Furkan Bodur’a takdim etti.Ali Furkan Bodur ise yaptığı konuşmada, bu ödülün babası adına verilen bir ödül olduğunu anımsatarak "Şehitlerimiz, vatanımız için canlarını verdiler. Bizleri unutmayan ve desteklerini esirgemeyen devletimize, gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla da Sayın Valimiz Seddar Yavuz'a ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin." diye konuştu.

Kutsal Emanetler Şehit Yakınları Terör Örgütü Şehit Polis Şehit Ailesi 

26 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı