Depremler ABD'nin işi mi?

Beyaz Tv ' de yayınlanan Türker Akıncı ' nın sunduğu “Ne var ne yok” programında Haarp teknolojisiyle deprem üretilebilir mi konusu tartışıldı.
Ne Var Ne Yok Cumhurbaşkanı 17 Ağustos Beyaz Tv 


Araştırmacı yazar Ali Selman Demirbağ 1999 Gölcük depremin arkasında ABD ' nin olduğunu iddia etti. Demirbağ, o günkü başbakan Bülent Ecevit ' in bu konuya şüpheyle yaklaştığını ama bu şüphenin Ahmet Mete Işıkara tarafından önemsenmediğini ve sümenaltı edildiğini öne sürdü

HAARP TEKNOLOJİSİ 17 AĞUSTOS'TA NEDEN KAMUOYUNA KAPALIYDI?

Demirbağ; deprem olduktan sonra Cumhurbaşkanı ve Başbakan bile irtibata geçemedi derken İsrailli bir uçağın da Gölcük ' e gelerek donanmadaki ABD ' li ve İsrailli subayları topladığını söyledi. Demirbağ, Haarp ' ın kamuoyuyla paylaşıldığı sistemin 16 Ağustos akşamı saat 20 ' de kapatıldığını ve 18 Ağustos günü açıldığını söyledi. Yani her ne hikmetse sistem 17 Ağustos günü kapalıydı.

ÇANAKKALE'YE DİKKAT!

Araştırmacı yazar depremin bir işgal sebebi olabileceğini de iddia ederek Çanakkale ' deki depremlere dikkat çekti. Demirbağ, Gerginliğin arttığı ege denizinde depremin Haarp ile tetiklenebileceğini söyledi.
Ne Var Ne Yok Hakkında
Güncel, tarih, din, siyaset ve sanat... Türker Akıncı her hafta birbirinden farklı konu ve konuklarla gündemin nabzını "Ne Var Ne Yok"ta tutuluyor... "Ne Var Ne Yok" her Perşembe 23:30'da Beyaz Tv'de......
devamı
24 Şubat 2017 Cuma günü yayınlandı