Deliha 2’nin İzmir galasına yoğun ilgi

Gupse Özay ile röportaj
Maxim Film Gösterimi Kışla Basın Mensupları Irak 

-Söyleşi

( İZMİR ) İZMİR

- Gupse Özay’ın yazdığı ve aynı zamanda başrolünü oynadığı 'Deliha 2' filminin İzmir galası büyük ilgi gördü. Yapımcılığını BKM filmin üstlendiği, senaryosunu Gupse Özay'ın yazıp başrollerini de Aksel Bonfil ve Eda Ece ile paylaştığı 'Deliha 2' filminin İzmir Galası,Optimum'da gerçekleştirildi.
Dev Ajans organizasyonu ile Optimum'da binlerce ziyaretçisi ile buluşan film ekibi, alkışlar eşliğinde on binlerce sevenleri tarafından İzmir'de coşkuyla karşılandı. Gupse Özay film gösterimi öncesinde esprileri ile İzmirlileri güldürürken, hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi. Film öncesi basın mensupları ile bir araya gelen film ekibi ve Gupse Özay, İzmir’deki yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
Cinemaximum sinemalarında yapılan özel gösterimde Özay ve oyuncular, tüm sinema salonlarını dolaşarak da hayranlarına sürpriz yaptı. İzmirli olan Özay'ı babası Senih Özay da yalnız bırakmadı. Öte yandan 'Deliha 2'de Gupse Özay'a, Aksel Bonfil, Eda Ece, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü ve Mert Öner eşlik ediyor.
13 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı