Cüneyt Ünal'ın Anne, Baba Ve Kardeşleri Sevinç Gözyaşları Döktü

Suriye'de CHP heyetine teslim edilen kameraman Cüneyt Ünal'ın Ankara'daki baba evinde bayram sevinci yaşanıyor. Mutlu haberi televizyondan öğrenen anne Arife Ünal ve baba Hikmet Ünal, sevinçlerini diğer oğulları Cumhur Ünal ve kızları Canan Ünal akdere ile paylaştı. Tüm aile tek isteklerinin bir an önce Cüneyt Ünal'a kavuşmak olduğunu söyledi.
Cüneyt Ünal Cumhur Ünal Canan Dizisi Suriye Beşar Esad 


Suriye'de görev yaparken Esad rejimi güçleri tarafından kaçırılan kameraman Cüneyt Ünal, yaklaşık 90 gün süren esir hayatının ardından bugün, Suriye'ye giden CHP heyetine teslim edildi. Ünal'ın serbest bırakılması, Ankara'daki baba ocağında bayram sevinci yaşattı. Ünal'ın Ankara'da oturan anne ve babası, Cüneyt'in serbest bırakıldığı haberiyle büyük bir sevinç yaşadı. Anne Arife Ünal, çok mutlu olduğunu ve sevinç gözyaşları döktüğünü belirterek, ' Bir an önce oğlumu kucaklamak istiyorum. Neredeyse oraya gitmek istiyorum. Biz zaten umudumuzu hiç umudumuzu yitirmemiştik. Herkese çok teşekkürler ' dedi.

Ünal'ın babası Hikmet Ünal ise büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, oğluna sürprizleri olacağını, onun için kurban keseceklerini söyledi. 90 gündür oğlunun hasretiyle yaşadıklarını ve zor bir dönem yaşadıklarını, bu süre içinde zaman zaman rahatsızlandıklarını anlatan Hikmet Ünal, tek isteğinin oğluna sarılmak olduğunu söyledi.

Canlı yayından oğlunun sesini duyan Cüneyt Ünal'ın anne ve babası büyük sevinç yaşadı. Bu sırada anne ve babaları ile sevinçlerini paylaşmak için eve koşan Cüneyt Ünal'ın kardeşleri Canan Ünal Akdere ve Cumhur Ünal de duygusal anlar yaşadı. Aile, henüz Ankara'ya mı yoksa İstanbul'a mı geleceği belli olmayan Cüneyt Ünal'a bir an önce kavuşmak istiyor.
Canan Dizisi Hakkında
Hayatının belki de en mutlu gecelerinden birinde… Gençliğinin ve güzelliğinin baharında… Sanki her şey tersine dönmeye başlar hayatında. Sevdiği, saydığı… Yakını bildiği herkes, bir anda sırtını döner ona… Sonunda da istemediği bir evliliğe zorlanıp, karnında bebeğiyle bir paçavra gibi atılıp yaşadığı evden uzaklaştırılır… Biricik aşkı Selim’e veda bile edemeden… Uğradığı haksızlıkların, ağır saldırının, hiçe sayılmanın, onursuzluğa mahkum edil...
devamı
17 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı