Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine doğru - TEKİRDAĞ

- Basın toplantısı - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in konuşmasıCumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine doğru - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Yüksel: - "Erken seçim Türkiye'de milletin beklentisiydi, Tekirdağ için de iyi olacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum"TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, "Erken seçim Türkiye'de milletin istediği beklentisiydi. Tekirdağ için de iyi olacak. Başarılı olacağımıza da inanıyorum" dedi.
Yüksel, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, erken seçim kararının Türkiye için daha iyi olduğunu söyledi.

Bir yıldır sandık kurullarının hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden Yüksel, "Erken seçim Türkiye'de milletin beklentisiydi, Tekirdağ için de iyi olacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bunlar bu mantıkla gittiği sürece bir milletvekili dahi çıkaramayacak. Çünkü milletin derdine derman olabilecek ne proje üretebildiler, ne de milletin hakkını savunabilecek bir söylemleri oldu." diye konuştu.
AK Parti'nin Tekirdağ 'da yerelde ve genelde iktidar olması halinde Tekirdağ 'da gözle görülür çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Yüksel, şöyle devam etti:"Milletimize şunu söylüyorum, sadece bir kere Tekirdağ 'dan 7 vekil şansını tanıyın. AK Parti, Tekirdağ 'da yerelde de genelde de iktidar olsun, bize bu şansı verin. Göreceksiniz, iki yıl içinde Tekirdağ 'ı olduğu gibi değiştireceğiz. Buna inanıyorum. Tekirdağ bir cennet. Vatandaşı ile renkleri ile demografik yapısıyla güzel bir memleket. Ama hizmet, çalışacak dev kadrolar istiyor. 3 vekil bir milyona yetmiyor. 7 vekili bana verin, ben 7 vekille Ankara'da kamp kurayım. Ne olur bu konuda bize destek olun. Bu şansı bize tanıyın. Sonra Tekirdağ 'ı nereye taşıyacağımızı görün."Milletvekili adaylığında son sözün AK Parti Genel Merkezi olduğunu belirten Yüksel, "Siyasette aktif görev alacaklarla ilgili olarak istifa günü perşembe günü. Biz Allah izin verirse yarın Ankara'ya gidiyoruz. Perşembe ve cuma günü İl Başkanları Toplantımız var." ifadelerini kullandı.
Son Söz Basın Toplantısı Toplantı Milletvekili Erken Seçim 

24 Nisan 2018 Salı günü yayınlandı