Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:'Terörün adı ne olursa olsun açacakları delik bırakmayana kadar onları kovalamaya devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay konuşması
Ali İl Televizyon Belediye Başkanı Zillet Manipülasyon 

-Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal konuşması
-açılış

( KAHRAMANMARAŞ ) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:"Terörün adı ne olursa olsun açacakları delik bırakmayana kadar onları kovalamaya devam edeceğiz”- Oktay; “Hangi manipülasyonu yaparlarsa yapsınlar yolumuza devam edeceğiz”- Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye üzerinde hangi manipülasyonu yaparlarsa yapsınlar yollarına devam edeceklerini söyledi.

KAHRAMANMARAŞ

- Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye üzerinde hangi manipülasyonu yaparlarsa yapsınlar yollarına devam edeceklerini söyledi.

Afşin’de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Türkiye’ye rahat vermemeyi aklından geçirene biz dünyayı dar ederiz” dedi.
Oktay, “Hızlı tireni vatandaşının hizmetine getiren ve bu hızlı tireni Kahramanmaraşlının hizmetine getirecek bir iktidar. Terörle mücadelede gece demedik, gündüz demedik ve demeyeceğiz de. Teröristlere, hainlere adları ne olursa olsun; adı Fetö’dür, adı PKK’dır, adı DEAŞ dır, adı bilmem nedir. Kaçacakları delik bırakmayana kadar onları kovalamaya devam edeceğiz dedik ve ettik. Hem sınırın içinde hem de sınırların ötesinde. Türkiye’ye rahat vermeyene Türkiye’ye rahat vermemeyi aklından geçirene biz dünyayı dar ederiz dedik ve bugün onlara dünyayı dar ediyoruz. Türkiye’yi ekonomik anlamda dünyanın sayılı ülkeleri arasına getireceğiz dedik, Türkiye bugün dünyadaki 17. Büyük ekonomisine sahip. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi manipülasyonu yaparlarsa yapsınlar; patatesle mi oynayacaklar, patlıcanla mı oynayacaklar, biberle mi oynayacaklar, dövizle mi oynayacaklar buyursun oynasınlar biz yolumuza devam edeceğiz.” “Tankların arasından sıvışıp belediye başkanının evine gidip kahve içerek televizyon izleyenler bu milletin yanında olduğunu söyleyemezler” diyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “15 temmuzda ortaya çıkan bu hainlere 15 temmuzdan hemen sonra siz onların ağzıyla konuşmadınız mı? Kontrollü darbe demediniz mi? Amerika’daki Avrupa’daki Fetöcülerin ağzıyla konuşmadınız mı? Onların değirmenine su taşımadınız mı? Milletin yanında durmak varken Fetö’nün ağzıyla konuşmadınız mı? Bunun adı zillet değildir de nedir. Biz bir şeye bakarız. Yokluk gününde kavga gününde mücadele günüde kim milletin yanında ona bakarız. Tankların arasından sıvışıp belediye başkanının evine gidip kahve içerek televizyon izleyenler bu milletin yanında olduğunu söyleyemezler.” Dedi. - "EÜAŞ İşçilerimiz Mağdur Olmayacak" EÜAŞ İşçilerimiz Mağdur Olmayacağını söyleyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal; “Afşin-Elbistan A Termik Santrali ile birlikte Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) Kömür İşletmesinin 20 yıllığına Çelikler Holding'e devrolmasının ardından burada çalışan kamu işçilerin mağduriyet yaşamayacağını söyleyen Ünal, " EÜAŞ Genel Müdürümüz ile görüştük ve bin 200 kadrolu elemanımıza ne istiyorsunuz diye sorulduğunu ve taleplerini aldık dedi.
Şuanda titiz bir çalışma yürütüldüğünü ifade ederek, hiç bir işçimizi mağdur etmeyeceğiz. Hiç kimsenin isteği ve talebi dışında bir tasarrufta bulunmayacağız dedi.
İşçilerimiz rahat olsun. " açıklamasında bulundu. (FTA-
Ali İl Hakkında
Ali İl 18 Mayıs 1982 İstanbul doğumlu eğitimini İ.Ü. Konservatuar Tiyatro’sunda tamamlayan oyuncu kendini oyunculukta geliştirerek kariyerinde iyi bir dereceye ulaştı....
devamı
12 Şubat 2019 Salı günü yayınlandı