Cumhurbaşkanı Erdoğan son şehit sayılarını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Pakistan Senatosu ve Milli Meclisi milletvekillerinden oluşan heyet ile İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) heyetini ayrı ayrı kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu..
Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı İslam Dünyası Recep Tayyip Erdoğan Sivil Toplum Kuruluşları Birliği 


15 Temmuz'da FETÖ milletimize saldırdı. Bu hain yapı başarılı olamayınca nöbeti diğerleri devraldı. PKK tarafından 15 Temmuz'dan bu yana düzenlenen saldırılarda çok sayıda askerimiz, polisimiz yaralandı.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Tek başına bu son saldırı dahi amacın sadece kan dökmek acı yaşatmak milletin huzuruna kastetmek olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Ağustos 2016 Perşembe günü yayınlandı