Cumhurbaşkanı Erdoğan - Kerem Avşar görüşmesini sadece Beyaz Haber görüntüledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enerji zirvesinde kürsüye çıktı. Toplantı bitiminde zirvenin yapıldığı salondan ayrıldı. Herkes Cumhurbaşkanı'nın otelden ayrıldığını düşündü ama Erdoğan kısa bir süre daha kaldı. Erdoğan'ın program çıkışında yaptığı sır görüşmeyi sadece Beyaz Haber kameramanı Serkan Çinier görüntüledi.
Cumhurbaşkanı Beyaz Haber Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan, yaşlı bir adamla dakikalarca sohbet etti. Korumalar ikilinin arasında adeta etten duvar ördü. Erdoğan'ın sohbet ettiği kişiye yine Beyaz Haber ulaştı. O isim Kerem Avşar. 86 yaşında olan Kerem Avşar, Kore gazisi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hocası. Beyaz Haber mikrofonlarına konuşan Avşar, “Siyasette benim talebem. O'nu ben tavsiye ettim Erbakan Hoca'ya. İstanbul Belediye Başkanı oldu ve oradan yürüdü” dedi.

Erdoğan'la gurur duyduğunun ifade eden Avşar, “Birleşmiş Milletler'de yaptığı konuşma fevkaladeydi. Bütün İslam alemini memnun etti. Zaten Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İslam aleminin lideridir.” ifadelerini kulandı.

Avşar, Erdoğan'la yaptığı sır görüşmenin ayrıntılarını ise vermedi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
20 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı