Cumhurbaşkanı Erdoğan işçilere hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla farklı sektörlerden işçiler ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldiği toplantıda, 'İlla oraya on binlerce gidip 'Taksim'de toplanacağız' derseniz bunun adı anma olmaz, bunun adı kaos çıkarma olur. Bunda asla iyi niyet görmeyiz, görmüyoruz da…' dedi.
Taksim Cumhurbaşkanı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

BUNUN ADI ANMA DEĞİL KAOS ÇIKARMA

1 Mayıs'ı devlet olarak resmi gün belirlemiş ve tatil ilan etmişiz. Sendikaların çiçek koymasına bir şey demiyoruz. Çelenk koyup ayrıldılar. Herkes Taksim'e kilitleniyor. İlla oraya on binlerce gidip 'Taksim'de toplanacağız' derseniz bunun adı anma olmaz, bunun adı kaos çıkarma olur. Bunda asla iyi niyet görmeyiz, görmüyoruz da…

1 MAYIS'I KİMSEYE KAPALI TUTMUYORUZ

Bir de bu kalabalığı arasına terör örgütleri sızıyor. Demir bilyeler, sapanlar, Molotoflar çantalarla yakalandılar, emniyet müdüründen bilgi aldım. Birilerinin keyif, birilerini kendini tatmini için kimsenin hakkını çiğnetmeyiz.
Siyasi, partilerimiz mitinglerinizi nasıl miting alanlarında yapıyorsa sendikalardan da bunu eklemek hakkımızdır. 1 Mayıs'ı kimseye kapalı tutmuyoruz, açık tutmak için çalışıyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
1 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı