Cumhurbaşkanı Erdoğan için şiir yazdı

Bahyedin Yılmaz’dan görüntü
Yurt Dışı Cumhurbaşkanı Öğretmen İngilizce 

-Ağaçlara, çeşmelere asılan şiir
-Vatandaşların asılan şiiri okuması
-Bahyedin Yılmaz röp.
-Bahyedin Yılmaz’ın şiiri okuması
-Şiirden görüntü

( ADIYAMAN )- Emekli öğretmen yazdığı 'Rabbim Korur Reisi' şiiri Adıyaman'daki sokak ve caddelere astı- Emekli öğretmenin şimdiki hedefi ise şiiri yurt dışında da okunması için çalışma başlatmak ADIYAMAN

- Adıyaman'da emekli bir öğretmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı 'Rabbim Korur Reisi' adlı şiiri Adıyaman'ın sokak ve caddelerine astı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir hayranı olduğunu dile getiren Emekli İngilizce Öğretmeni Bahyedin Yılmaz, yazdığı 'Rabbim Korur Reisi' isimli şiirini Adıyaman sokak ve caddelerinde bulunan minibüs duraklarına, ağaçlara, billboardlara ve çeşmelere asarak vatandaşların okumasını sağladı. Şiiri yurt dışında da okunmasını istiyor Emekli öğretmen Bahyedin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, yazdığı şiiri İngilizce ye de çevirerek yurt dışında da okunması için çalışma yaptıklarını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, yazdığı şiiri okumanın hayalini yaşadığını vurgulayan Yılmaz, "Ben 15 Temmuzda yaşadığım o duyguları ve heyecanları şiire döktüm. Cumhurbaşkanımıza itafen bir şiir yazdım. Kendilerine ulaştırmak istedim. Ona o kadar hayranlık duyuyorum ki onun resmini, onun ismini tüm caddelere, tüm sokaklara, ağaçlara, kapılara, camlara her yere asmak istiyorum. Hatta bunu İngilizceye çeviriyorum. Yurt dışına gidersem yurt dışında da her tarafa asmak istiyorum. İçimdeki hayranlığı bu şekilde dile getirmek istiyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, olan aşkını klağıda döktüğünü dile getiren Emekli Öğretmen Bahyedin Yılmaz, “Ben bu şiirimi bizzat Beştepede kendisine de okurum ve dünyanın en mutlu insanı olurum benim büyük bir hayalimdir. Şiirimde 15 Temmuzda yaşanan heyecanları, cumhurbaşkanımıza yapılan haksızlıkları, kendisinin iradesi, güçlü iradesi, büyük liderlik vasfını kağıda döktüm. Bunu ben duygulandırdım. Bunu içimdeki büyük lidere olan aşkımı döktüm kağıda. Her taraf duysun, görsün, her taraf Recep Tayyip Erdoğan inlesin, yayınlansın. Benim derdim budur” ifadelerini kullandı.
11 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlandı