Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

- Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçakaleden Harran'a giderken yolda durup bir aileyi ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 

- Evde namaz kılan Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti.

Şanlıurfa ' da çeşitli ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akçakale ' de vatandaşlara seslendikten sonra Harran ilçesine giderken yol üzerindeki bir evi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ' ı karşılarında gören vatandaşlar, çok duygulandıklarını belirtti.

Şanlıurfa ' da ilçe ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akçakale ' de vatandaşlara seslendikten sonra iftar programı için Harran ilçesine geçti. Yol üstündeki bir eve misafir olan Erdoğan, burada namaz kılıp çocuklara oyuncak hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ' ın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Hayati Taştan, “Namazını kıldı, ailece bir fotoğraf çektik. Bayramımızı da kutladı. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun” dedi.

Hayati Taştan ' ın oğlu ise ' Mekanımıza geldi, bizi şereflendirdi. Çok duygulandık. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Allah yardımcısı olsun ' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ' ı dışarıda bekleyen vatandaşlar ise fotoğraf çekebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
24 Haziran 2017 Cumartesi günü yayınlandı