Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı konferansında konuştu.
Avrupa Cumhurbaşkanı İsrail İslam İşbirliği Teşkilatı Recep Tayyip Erdoğan 


'NETANYAHU HİÇ UTANMADAN...'

Paris'te düzenlenen yürüyüşe katılan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gazze'de binlerce kişinin ölümüne sebep olan İsrail Başbakanı hiç sıkılmadan utanmadan Paris'teki yürüyüşe katılıyor. Ve en ön safa geçiyor. Hatta hatta önünde insanlar var onlara da el sallıyor' dedi.

'Şu anda bizdeki teröristlerin, Avrupa tarafından desteklendiğini korunduğunu görüyoruz' diyen Erdoğan 'Oralarda para kaynakları olduğunu görüyoruz. Belgelerini hükümet başkanlarına teslim ettiğimiz halde en ufak bir gelişme yok. Sadece karikatür çizen Naci El-Halili adlı karikatürist Londra'nın ortasında suikaste uğradı. Kimse çıkıp da buna İsrail terörü demedi. Kimse buna sanata, düşünce özgürlüğüne kurşun demedi. Paris saldırılarının ardından başta AB olmak üzere çeşitli ülkelerde İslam karşıtlığını körüklemek son derece tehlikelidir' şeklinde konuştu.







Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Ocak 2015 Çarşamba günü yayınlandı