Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu açıklaması!

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'un attığı tweetleri salonda gösteren ve sert sözler söyleyen Erdoğan, ' Öyle bir il başkanı seçmişler ki tam bir facia ' dedi.
Chp Ak Parti Chp İstanbul İl Başkanı Grup Toplantısı Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'un attığı tweetleri salonda gösteren ve sert sözler söyleyen Erdoğan, 'Öyle bir il başkanı seçmişler ki tam bir facia' dedi.

NATO'ya çağrı yapan Erdoğan, 'Ortaklarınızdan birine herhangibir sınır tacizinde bulunanlara karşı tavır almak mecburiyetindesiniz siz ne yaptınız?' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Adalet Şurası'nda akademisyen ve yargı mensuplarımızla bir araya gelme imkanı bulduk. Son yıllarda yaşanan birtakım gelişmelerin faturası her ne kadar hükümetimize kesiliyor olsa da aslında yargının kendi iç tartışmalarının ürünüdür. Şubat ayından itibaren de büyük şehirlere ağırlık vereceğiz. . Mücadelemiz istiklal mücadelesidir.

Türkiye'nin çevresinde yaşananlar ve içeride kurulan her gün yenisi ile karşılaştığımız tuzaklar gücümüzü daha da artırıyor. Milletimiz bu konudaki samimiyet ve becerimize güvendiği için ülkenin yönetimini bize emanet etti, ediyor. Gecemizi gündüzümüze katarak tüm gücümüzü ve birikimimizi ortaya koyarak milletimize layık olacak yönetimi sergilemek zorundayız. Önemini idrak edememiş hiç kimsenin AK Parti çatısı altında yeri olamaz. Biz başka partiler gibi vaktimizi koltuk kavgaları ile geçiremeyiz. Omuzlarımızdaki davanın büyüklüğü hepimizin fedakarlık yapmasını gerektiriyor. Ana kademesi ile kadın kolları ile gençlik kolları ile tüm arkadaşlarımızın bu anlayışla çalıştıklarına inanıyorum.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
16 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı