Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda pedal çevirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salacak'ta ' 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ' Tanıtım Etkinlikleri kapsamında basın turuna katıldı. Kendisi için özel hazırlanan bisiklete binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıtım turunda pedal çevirdi.
Cumhurbaşkanı Bisiklet Turu Recep Tayyip Erdoğan 


CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİN ÖZEL BİSİKLET

Salcano Bisiklet üreticisi, bugün gerçekleşen 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın tanıtımında pedal çevirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a üzerinde adının yazdığı özel bir bisiklet hazırladı.

Erdoğan, Dünya Şampiyonu Fabrice Mels'in bindiği bisikletin kadrosu ile aynı özelliklere sahip 20 vitesli, hidrolik frenleri olan, karbon gövdeli bir bisikletle basın turunda pedal çevirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Nisan 2015 Cumartesi günü yayınlandı