Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan ses benzerliği ile şaşırtıyor

Esnaf ziyareti
Yakın Plan İran Seçimleri 

-Serkan Aybar yakın plan
-Serkan Aybar Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak konuşması
-Serkan Aybar röportaj
-Vatandaş röportaj
-Serkan Aybar’ı dinlemeye gelen vatandaşlar detay
-Serkan Aybar’ın ailesi detay
-Serkan Aybar’ın evde konuşması
-Serkan Aybar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidi röportaj
-Serkan Aybar’ın ve beraberindekiler detay

( KAHRAMANMARAŞ - ÖZEL - HD) KAHRAMANMARAŞ

- Malatyalı muhtar adayı Serkan Aybar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan ses benzerliği ile duyanları şaşırtıyor. Serkan Aybar, ziyaret için geldiği Kahramanmaraş’ta 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ta gittiği iş yerlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Serkan Aybar, ailesi ve yakınları tarafından da bu ses benzerliği sayesinde el üstünde tutuluyor. Malatya Seyran Mahallesi muhtar adayı olan Serkan Aybar, “Dünya lideri reisin, bir numaraları sevdalısı ve onun aşığıyım. Rabbimden Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklarımızın da onu görebilecek kadar uzun yaşamasını diliyorum. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan asrın lideridir. Onun gibi bir lideri bizler tanımadık ve bizler geçmişimize de sorduğumuz zaman onlarda tanımamış, görmemişler. Bu bir sevda işi. Hani reis diyor ya, ‘Bizimki sevda’ derken aynı sevdadan bizlerde pay aldık. Reisi ilk 2003 yılında meydanlarda sadece bir kelimesi defalarda dilime takıldı. Kardeşlerim demesi var ya, o bizden bir olduğunu adeta, bize olan bağlılığını, sevgisini ve kendi çocuklarından feragat ederek, kendi ömründen, yaşantısından, hayatından çalarak milletine açık olan bir insanın bu ifadesi kendisine bizleri aşık etti. Ben şahsen bir gün olur da reisle karşılaşırız, oda bana ‘gel bakayım Serkan kardeşim’ derse doyasıya sarılırız. Malatya’da işçi bulma kurumunda çalışıyorum. Ayrıca Seyran Mahallesi muhtar adayıyım” dedi.
(OZR-
Yakın Plan Hakkında
Geç saatlere kadar, büyük emekler sarf edilerek çekilen dizilerin kamera arkası görüntüleri, setlerin günlük çalışma tempoları, oyuncular, yapımcılar ve senaristlerle çok özel röportajlar Yakın Plan ile evlerinize geliyor… Başarılı ve güzel sunucu Esra Balamir ile bu eğlenceli ve keyifli serüveni sakın kaçırmayın! Yakın Plan, her Cumartesi saat 23:00'de Beyaz TV’de…...
devamı
22 Nisan 2018 Pazar günü yayınlandı