Cumhur İttifakı'nın ilk bestesi Osmaniye’den

Provalar
Bağlama Hilal Yıldız Bild Milletvekili Seçimi Milletvekili 

-Eserin seslendirilmesi
-Hanifi Gökhan’la röportaj

( OSMANİYE -ÖZEL) - Bestekar Hanifi Gökhan, Cumhur İttifakı'na destek vermek için "İki Yürekli Adam" isimli şarkı besteledi OSMANİYE

- Osmaniyeli bestekar Hanifi Gökhan, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için oluşturulan Cumhur İttifakı'na destek vermek amacıyla "İki Yürekli Adam" isimli şarkı besteledi. Gökhan, beraberindeki müzisyenlerle Türkiye'yi il il gezip besteyi seslendirmeye hazırlanıyor. “İki Yürekli Adam” isimli şarkı besteleyen Hanifi Gökhan’a, bağlamada Ozan Maranlı, gitar ve mızıkada ise Gökhan Yücesoy eşlik etti. Cumhur ittifakını desteklemek amacıyla “İki Yürekli adam” isimli eseri hazırladığını ifade eden Hanifi Gökhan "24 Haziran’da seçim olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hemşehrimizin bir ittifakı oldu. Bunun adı da Cumhur İttifakı. Biz de Türkiye’de bu ittifakı desteklediğimizi bestemizle beyan ettik. Bu bestedeki amacımız biz şairler, ozanlar, bestekarlar kalemle mücadele eder. Kalemimizle hak olan davada doğru bildiğimizi değil, doğru olanı yazmak ve halkımıza okumaktır. İl il gezeceğiz. Bu ittifakı desteklediğimizi halkımıza bestelerimizle, eserlerimizle söyleyeceğiz. Bu işi bu davaya hizmet edeceğiz” dedi.
"İki Yürekli Adam" isimli şarkının sözleri şöyle: "Şanlı bayrağımı seyrediyorlar Bayrağa sevdalı iki dev adam Canından geçerek millet diyorlar Millete sevdalı iki dev adam Bir daha bir daha bir daha Bayrak için vatan için bir daha Bas mührü Cumhur İttifakına Şahlansın devletimiz bir daha Parlayacak hilal yıldız semada Hedefimiz her zaman Kızıl Elma Millet ile yükselecek bu dava Davamız ile gidelim sandığa Bir daha bir daha bir daha Bayrak için vatan için bir daha Bas mührü Cumhur İttifakına Şahlansın devletimiz bir daha Bitmeyecek mücadele bu yolda Yeni zaferler gelecek bu yolda Omuz omuza olalım bu Toyda Güçlü bir Türkiye için bu kavga Bir daha bir daha bir daha Bayrak için vatan için bir daha Bas mührü cumhur ittifakına Şahlansın devletimiz bir daha"
20 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı