Cübbeli Ahmet: Mahmut Ustaosmanoğlu Yoğun Bakımdan Çıktı Durumu İyi

Cübbeli Ahmet: Mahmut Ustaosmanoğlu Yoğun Bakımdan Çıktı Durumu İyi. Bursa'nın Hüseyin alan köyünde yaz aylarını geçiren İsmail Ağa cemaatinin lideri Mahmud Ustaosmanoğlu Bursa Acı Badem hastanesine kaldırıldı.'Cübbeli Ahmet'ten Mahmud efendinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.
Acıbadem Mahmut Ustaosmanoğlu Acıbadem Hastanesi Ahmet Mahmut Ünlü 


İsmailağa Cemaatinin lideri olarak tanınan Mahmut Efendi olarak bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu, Bursa'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yaz aylarını Bursa'da geçiren İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ( Mahmut Efendi ), rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bursa Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı öğrenildi.

MAHMUT EFENDİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Sosyal medayadan yaptılan açıklamada ''Kendisi acil servis ünitesinde değil ,poliklinikte tedavi edilmektedir.Enfeksiyona bağlı olarak tetkikler yapılmaktadır,önemli bir sağlık durumu bulunmamaktadır.'' DUA EDELİM İNŞAALLAH'' ifadelerine yer verildi.

'Cübbeli Ahmet'ten Mahmud efendi açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, dün gece hastaneye kaldırılan Mahmud Ustaosmanoğlu'nun yoğun bakımdan çıktığını, durumunun iyi olduğunu söyledi.



Ahmet Mahmut Ünlü Hakkında
İstanbul Fatih'te aslen Giresunlu olan varlıklı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Hazinedaroğulları unvanı ile bilinen ataları 18. asırda bugünkü Özbekistan sınırlarının içinde bulunan Buhara şehrinden göç etmişler. Çocukluk yaşlarında cübbe giymesinden dolayı, adaşı olan yaşıtlarından ayırt edilmek için Cübbeli Ahmet olarak çağrılmaya başlandı. Klasik medrese usulü ile din eğitimi gördü. Resmî tahsil durumu ilköğretim seviyesi olup, ortaoku...
devamı
27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı