Çorum Valisi Çiftçi göreve başladı

- Vali Mustafa Çiftçi'nin karşılanması - Vali Mustafa Çiftçi'nin polisleri selamlaması - Vali Mustafa Çiftçi'nin makamındaki açıklamasıÇORUM (AA) - Valiler Kararnamesi ile Çorum Valiliğine atanan Mustafa Çiftçi, yeni görevine başladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Baş Müşaviri görevinden Çorum Valiliğine atanan Çiftçi için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi.
Törene katılan Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile tek tek tokalaşan Çiftçi, tören mangasını selamladıktan sonra makamına geçti.İlk olarak görev yazısını imzalayan Vali Çiftçi, yaptığı açıklamada, Çorum Valiliği görevine atanmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Kamu görevinde 22 yılı geride bıraktığını dile getiren Çiftçi, "Nerede olursa olsun bu tür önemli görevlere başlayıp ayrılmak bana hep Yunus Emre'nin sözlerini hatırlatır. Yunus Emre, dünyanın fani olduğunu, ömrün çok kısa olduğu, bir pencereden bakmak gibi çok kısa olduğunu belirtiyor. Ben her zaman nerede görev yaparsam yapayım, bu dizeler bana yol gösterici olmuştur. İnşallah bu görevimizi en iyi şekilde yaparız ve ayrılırken de Çorum luların hayır dualarını alırız. Milletimize karşı bir hizmet borcumuz var. Felsefemiz, düşüncemiz, ilkelerimiz bu şekilde olacaktır." ifadelerini kullandı.
Polis Allah Irak 

6 Kasım 2018 Salı günü yayınlandı