Çorum’daki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Cenaze araçlarının çıkışından görüntü
Trafik Kazası Otobüs Kazası Kimlik Tespiti Yolcu Otobüsü Sağlık Ekipleri 

-Adlı Tıp Kurumundan görüntü
-Ağlayan kadınlardan görüntü
-Ailelerden görüntü
-Genel detay
--ARŞİV-
-otobüsün yanması
-olay yerinden görüntü
-yanan otobüsten görüntü
-sağlık ekiplerinden görüntü
-yaralı ile röportaj

( ANKARA )- Ankara’ya getirilen cenazeler yapılan kimlik tespiti sonrası ailelere teslim edildi ANKARA

- Çorum’un Osmancık bölgesinde park halinde bulunan yabancı uyruklu tıra yolcu otobüsünün arkadan çarpması sonucu alev alan otobüste hayatını kaybeden 13 kişi kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Cenazeler burada yapılan incelemeler ve kimlik tespitlerinden sonra ailelere teslim edildi. İstanbul’dan Tokat’a giden yolcu otobüsü, Tosya-Osmancık karayolunda Kesikkaya bölgesinde arızalanan Gürcistan plakalı çelik yüklü tıra arkadan çarpmış ve çarpışmanın etkisiyle yolcu otobüsü ile tır alev almıştı. Meydana gelen trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralanmıştı. Kazada vefat eden cenazeler kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na getirildi.
Aileler cenazelerin buraya getirildiğini öğrenince Adli Tıp Kurumu’nun önüne akın etti. Aileler arasında ayakta güçlükle duran ve ağlayanların olduğu görülürken, dün geceden beri başlayan kimlik tespiti çalışmaları bugün öğlen saatlerinde son buldu. Cenazeler Keçiören Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen cenaze araçlarıyla defnedilmek üzere memleketleri Tokat, Ordu, Eskişehir, Tekirdağ ve Amasya’ya götürüldü.
14 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlandı