'Çok zor bir maç olacak' - MALATYA

"Çok zor bir maç olacak" - MALATYA - Antrenmandan detaylar - Sarı - siyahlı takımın sağ bek oyuncusu Issam Chabeke'in açıklaması - Murat Yıldırım'ın açıklamasıMALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatya sporlu futbolcular Issam Chabeke ve Murat Yıldırım Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 22 Nisan Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş'tan puan koparmak istediklerini belirtti.
Sarı - siyahlı takımın sağ bek oyuncusu Issam Chabeke, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin son haftalarında alınacak puanların çok önemli olduğunu söyledi.

Ligde oynayacakları son 5 maçlarının kaldığına işaret eden Chabeke, "Bu maçların içinde deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş ile Galatasaray maçı da var. Beşiktaş ve Galatasaray'dan da puan koparmaya çalışacağız. Önümüzdeki karşılaşmalardan puan alarak, ligi en üst sıralarda bitirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.Chabeke, deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçı için ise "Beşiktaş ile bir önceki karşılaşmalarında neredeyse galibiyeti kaçıran taraf olduk. Aynısını İstanbul'da da yapmaya çalışacağız." dedi.
Bir gazetecinin "gelecek sezon için farklı bir takımda oynamayı düşünüyor musunuz" sorusunda Chabeke, "Transferde önce ligde kalan 5 karşılaşmaya odaklanıyorum. Evkur Yeni Malatya spor'da bir yıllık sözleşmem daha var. Bu kulüpte çok mutluyum." yanıtını verdi. - "Her zamanki oyunumuzu oynarsak bir puan alırız"Orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ise Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında iyi oyun çıkarmaya çalıştıklarını ancak son saniyelerde yedikleri gol dolayısıyla 2 puanı kaçırdıklarını kaydetti.
Ligde kendilerinden alt sırada olan takımlar ile aralarındaki puan farkını korumak için mücadele edeceklerini aktaran Yıldırım, şöyle devam etti:"Biz her zaman galibiyet için sahaya çıkacağız. Taraftarımızda maç kazanmamızı ister. Biz Beşiktaş da, Anadolu takımları da olsa biz her maça çıkarak, kazanmak için mücadele edeceğiz. Şöyle bir şey var, biz geçen yıl Vodafone Arena'da iki de iki yaptık. İnşallah oynayacağımız maçta üçte üçte yaparız. Beşiktaş karşılaşmasında galip geliriz diye düşünüyorum. Çok zor bir maç olacak. Onlarda şampiyonluğa oynuyor. Her zamanki oyunumuzu oynarsak bir puan alırız."Öte yandan, Evkur Yeni Malatya spor deplasmanda oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Erol Bulut, yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalıştı.
Parmak Tarım Şampiyon Rektör Basın Mensupları 

18 Nisan 2018 Çarşamba günü yayınlandı