Çocukların,'1 dolarlık' ölüm oyunu

-Çocukların gelin arabasının etrafını sarması ve para istemesi
Düğün Konvoyu Çalışan Çocuklar Gelin Arabası Ezilme Tehlikesi Ölüm Oyunu 

--Gelin arabasının kaportasına asılan çocuğun görüntüsü
--Çocukların kaçma anları
--Gelin arabasının kullanan sürücülerin zor anları

( ANKARA -ÖZEL) Çocukların,"1 dolarlık" ölüm oyunu- Damattan bahşiş alamayan çocuk otomobilin kaportasına asılarak hayatını hiçe saydı ANKARA

- Ankara’da, düğün konvoyunun önünü kesmeye çalışırken hareket halindeki arabanın üzerine atlayan çocuklar büyük tehlike atlattı. Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikâh Salonu önünde alınmayan önlemler nedeniyle, düğün konvoyunu engellemeye çalışan çocuklar 1 dolar alabilmek için hayatlarını tehlikeye atıyor. Gelin arabasının önüne atlayan bir çocuk, daha sonra arabanın üzerine çıkarak hayatını hiçe saydı. Gelin arabasını kullanan damat, duruma aldırış etmeden kaportasında tutunan çocuğun bulunduğu aracı sürmeye devam etti. Damadın, tüm uğraşlarına rağmen çocuğun inmemesi üzerine aracı durdurmak zorunda kaldı. Aracından inen damat, çareyi çocukları kovalamakta buldu. Arabanın ön camından damada 1 dolar için yalvaran çocukların bu anları ise objektiflere takıldı. Bir başka çocuk ise aracın ön tarafında oturan kişinin elinden parayı almaya çalıştığı görüldü.
Nikah salonları önünde gerekli önlem alınmamasından dolayı sıkça yaşanan bu olaylarda çocuklar çoğu zaman durmayan arabaların altında ezilme tehlikesi atlatıyor. Bu konuda sıkıntı yaşayan düğün sahipleri ise zaman zaman polisi arayarak yardım istiyor.
13 Ağustos 2018 Pazartesi günü yayınlandı