Çocuklardan Aydın Aydın'a yoğun ilgi

Duaların yapılması
İftar Yemeği Kız Çocuğu Aydın Aydın Ezilme Tehlikesi Hayırsever İş Adamı 

-Kirpi ve kaplumbağa nın getirilmesi ve çocukların sevmesi
-At bulunamayınca at olup çocuğu sırtında gezdiren türkücü
-İftar saatinde kuzuların biberonla beslenmesi
-Hakkari’den bütün dünyaya hayırlı ramazanlar tezahüratları
-Türkücünün konuşması
-Bir çocuğun ağca çıkıp ezan okuması
-Çocuklara mangalda kebap yapan aydın aydın ve ikram ederken
-Yüzlerce çocuktan görüntüler
-Sanatçının oyuncak dağıtması izdiham ve sanatçının düşmesi üzerinde geçen çocuklar
-Uzun süre yerde kalkamayan türkücü aydın aydın ezilme tehlikesi geçirirken

( HAKKARİ )- Sanatçı Aydın Aydın tarafından çocuklar için özel iftar yemeği verildi HAKKARİ

- Hakkarili ünlü türkücü Aydın Aydın tarafından Bağışlı köyünde çocuklara özel olarak verilen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Hakkari merkeze bağlı Bağışlı köyünde geleneksel olarak bu yıl 3.’sü yapılan çocuklara iftar yemeği büyük ilgi gördü. Yüzlerce çocuğun katıldığı iftar yemeğinde ilk önce Mevlidi-i Şerif okutularak dualar edildi. Daha sonra türkücü Aydın Aydın, eline aldığı defle çocuklarla birlikte ‘Hoş geldin şehri Ramazan’ adlı ilahiyi okudular. Sanatçı Aydın, kirpi ve kaplumbağayı da alana getirerek ‘hayvanları sevelim ve onlarla ilgili çok şey bilmemiz lazım’ diyerek hayvanların her birinin kaç yıl yaşadığı gibi soruları çocuklara yöneltti. At bulunmayınca Aydın Aydın at oldu Hayrunnisa adlı bir kız çocuğu ise, hayvanlar arasında en çok at sevdiğini belirtti.
Hayrunnisa isimli kız çocuğunun ısrarla at istemesi üzerine türkücü Aydın Aydın, minik kızı kırmayarak mutlu olsunlar diye ‘atta olurum deve de olurum’ dedi.
Kız çocuğunu sırtına bindiren türkücü, uzun süre tur atarak çocukları sevindirdi. Türkücü Aydın Aydın, daha sonra çocukların çok sevdiği kuzuları da alana getirerek, çocuklarla birlikte biberonla besledi. Hakkari’den bütün dünyaya “hayırlı Ramazanlar” mesajı gönderen türkücü Aydın, “Çocukları çok severiz. Onlar birer çiçek, onlar birer melektir. Çocukları daha çok sevin” dedi.
Burada konuşan ünlü türkücü Aydın Aydın, küçükken hep ihmal edildiklerini söyleyerek, “Sofra kurulunca çocuklar hep kenara itildi. Bayramlarda güzel çikolatalar ve tatlılar büyüklere geldi. Çocuklara ise kuru üzüm, incir gibi meyveler verilirdi. Bugün çocukları kendimizden daha çok seveceğiz. Çünkü bu sofrada onların gözü var. Bende kendi köyümde 3. defa çocuklar için iftar yemeği düzenledim. İnşallah bundan sonra Türkiye ve dünyanın dört bir yanında da sadece çocuklara yönelik özel bu tür iftar etkinlikleri çoğalır. İftar yemeğinde ünlü sanatçı Gülben Ergen de katılacaktı. Fakat bir yengemiz vefat ettiği için bu programı erteledi. Ben kendisine de çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye buraya gelecektir. Bu güzel çocuklarımıza yüzlerce oyuncak hediye eden hayırsever iş adamı Hacı Kepçeli’ye ve bütün dostlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.
İftar vaktinin gelmesiyle birlikte bir çocuk ise ağaca çıkarak ezan okudu. Ezanın bitmesiyle birlikte çocuklar el açıp dua ettiler. Türkücü Aydın Aydın, daha sonra çocuklara mangalda kebap pişirerek ikram edip birlikte iftarlarını açtılar. Aydın Aydın ezilme tehlikesi geçirdi İftar sonrası yüzlerce çocuğa oyuncak hediye dağıtan Aydın Aydın, çocukların oyuncakları kapmaya çalışması üzerine yere düştü. Uzun süre yerde kalan ve çocukların içinde kaybolan Aydın Aydın, şans eseri yara almadan kurtuldu. Bu güzel etkinliği düzenleyen ve emeği geçen Aydın Aydın başta olmak üzere herkese teşekkür eden çocuklar ise, oyuncaklarını büyük bir sevinçle alarak evlerinin yolunu tuttular. (FT-MSA-Y)
5 Haziran 2018 Salı günü yayınlandı