Çocuklar 'Barış Abi'lerini şarkılarıyla andı

Etkinlikten görüntü
Müzikal Ölüm Yıldönümü Öğrenciler 

-Salondan görüntü
-Başkan Yasin Kartoğlu konuşması
-Öğrencilerin şarkılar seslendirmesi
-Detaylar

( İSTANBUL ) Çocuklar "Barış Abi"lerini şarkılarıyla andı- Başakşehir’de Barış Manço’yu anma programına yoğun ilgi İSTANBUL

- Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği “7’den 77’ye Şarkılarla Barış Manço” müzikalinde bilgievi öğrencileri seslendirdikleri şarkılarla Barış Manço’yu andı. Türk Müziği'nin efsane ismi Barış Manço, ölümünün 19’uncu yılında Başakşehir Belediyesi bilgievleri öğrencilerinin düzenlediği “7’den 77’ye Şarkılarla Barış Manço” etkinliğinde şarkılarla anıldı. Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen geceye Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile birlikte ilçede görev alan STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Barış Manço’nun fotoğraflarının yer aldığı sergiyle başlayan gecede, sırayla ve koro halinde sahne alan bilgevi öğrencileri Barış Manço’nun şarkılarını seslendirdi. Geceye katılan vatandaşlar, öğrencilerin Barış Manço şarkılarıyla sunduğu müzik ziyafetiyle unutulmaz bir gece yaşadı. Barış Manço’yu anma programı kapsamında kısa bir konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Bizler Barış Ağabeyimizin ölüm yıldönümü bugün 19’uncu yıldönümünde Barış Ağabeyimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Barış Ağabeyimiz 7’den 70’e herkesin ortak mırıldandığı şarkılarla her zaman dillerde ve gönüllerde olan bir büyük sanatçıdır” dedi.

24 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı