CHP'nin oturma eylemi - ANTALYA/AFYONKARAHİSAR

- Oturma eyleminden detaylar - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'nin konuşması - CHP Genel Başkanı Çetin Osman Budak'ın konuşmasıAFYONKARAHİSAR - CHP'li gurubun oturma eyleminden görüntüler - CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan'ın konuşmasıCHP'nin oturma eylemi - Antalya , Isparta, Burdur ve Muğla'da OHAL'in kaldırılması için oturma eylemi düzenlendiANTALYA (AA) - Antalya , Isparta, Burdur ve Muğla'da CHP teşkilatları tarafından OHAL'in kaldırılması için oturma eylemi gerçeleştirildi. Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndaki eyleme, CHP Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak ve Gamze Akkuş İlgezdi, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile partililer katıldı.
Burada bir konuşma yapan Budak, 81 ilde eylemler yapıldığını ifade ederek, destek beklediklerini dile getirdi.Köse de OHAL'in özgürlüklerin kısıtlanması demek olduğunu ileri sürdü. - AfyonkarahisarCHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından PTT Merkez Şubesi önünde oturma eylemi gerçekleştirildi.
CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, yaptığı açıklamada OHAL'in "bir buçuk ay sürmeyecek ve kimseyi etkilemeyecek" denilerek çıkartıldığını söyledi.

Toplumun büyük çoğunluğunun "OHAL'e yeter" demeye başladığını savunan Demirkırkan, şöyle devam etti:"Bugün iktidar partisi ve yeni ortakları Türkiye'yi uçuruma adım adım yaklaştıran OHAL'i bir kez daha uzatmanın peşindedir. Postallı darbelerle mücadele etme vaadiyle gelenler, gelinen noktada takım elbiseli darbeciler haline gelmişlerdir. Sivil darbeyle tek koltukta birleştirilen yasama, yürütme ve yargı yeniden çağdaş demokrasilerde olduğu gibi kendi koltuklarına geçmelidir. Bizler OHAL değil, demokrasi istiyoruz."Açıklamanın ardından slogan atan grup, sorunsuz dağıldı.
Özgürlük Sparta Kırka Karahisar Oturma Eylemi 

16 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı