CHP Genel Merkezi'nde taşeron işçilere dayak

Daha önce CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde çalışan ve haklarını aradıkları için zabıtalarca dövülen taşeron işler bu kez CHP Genel Merkezi'nde darp edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme isteği reddedilen işçiler yaka paça bina dışına çıkartıldılar.
Chp Genel Merkezi Sarıyer Belediyesi Taşeron İşçi Sarıyer Kemal Kılıçdaroğlu 


Daha önce CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde çalışan ve haklarını aradıkları için zabıtalarca dövülen taşeron işler bu kez CHP Genel Merkezi'nde darp edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme isteği reddedilen işçiler yaka paça bina dışına çıkartıldılar. Bunun üzerine işçiler açlık grevine başladı.

CHP'li belediye taşeron işçilere dayak attı. Soluğu genel merkezde alan işçiler büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
29 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı