- Avrupa'daki radyo istasyonlarından aynı anda Korona virüse karşı moral şarkısı

Radyo istasyonlarından aynı anda koronaya karşı moral şarkısı
İngiltere Dera İspanya Moderatör Irak 

-Duisburg şehrinde radyo istasyonu.

( BERLİN ) BERLİN

- Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkesindeki birçok radyo istasyonu İngiliz grup Gerry ve Pacemakers'ın "You Never Never Alone" (Asla yalnız yürümeyeceksin) şarkısını aynı anda çalarak moral verdi. Dünya genelinde yüzlerce kişinin ölümüne neden olan korona virüsüne karşı, devletlerin vatandaşlara evde kalın çağrısına Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkesindeki birçok radyo istasyonu İngiliz grup Gerry ve Pacemakers'ın "You Never Never Alone" (Asla yalnız yürümeyeceksin ) şarkısını çalarak hem destek, hem de moral verdiler. Alman, WDR-2 moderatörü Fabian Raphael, dünyayı etkisi altında bırakan virüsü engellemek için uğraşan ve evlerinde kalan insanlara moral ve teşekkür etmek için bu şarkıyı çaldıklarını ifade etti.
Almanya'da, "You Never Never Alone", WDR 2, WDR 4, 1Live, SWR3, RBB Radyo Eins, hr3, YOU FM, Deutschlandfunk Kultur, Bayern 2, Antenne Niedersachsen ve BB Radio istasyonlarında aynı anda çalındı. Almanya’nın yanı sıra, İngiltere, Avusturya, İspanya, Bulgaristan, Belçika, Slovakya ve Romanya'daki istasyonlar da kampanyaya katıldı.

Moderatör Hakkında
Dinç Tunçel ile Moderatör; Hafta içi hergün, Türkiye'den ve dünya'dan en hassas haberlerle sizinle buluşuyor. Canlı bağlantılar, röportajlar ve uzman konuklarıyla günün getirdiklerini sizinle paylaşıyor. Moderatör'ün gözünden Türkiye ve dünya bir başka görünüyor... Moderatör, hafta içi hergün saat 17:45'te, Beyaz TV'de. ...
devamı
20 Mart 2020 Cuma günü yayınlandı