Cem Küçük: Cumhuriyet'i Fethullahçılar finanse ediyor

Modaretörlüğünü Latif Şimşek'in yaptığı Beyaz Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Dinamit programı gündemi ele aldı.
Latif Şimşek Cem Küçük Dinamit Cumhuriyet Gazetesi Zaman Gazetesi 


Programda en çok zaman ayrılan konu ise 28 şehidimizin olduğu Ankara saldırısından sonra Cumhuriyet ve Zaman gazetesinin aynı manşetle çıkmasıydı.

'CUMHURİYET İLE ZAMAN TABAN TABANA ZIT'

Cumhuriyet ile Zaman'ın yılardır düşman olduğunu belirten gazteci Cam Küçük ' Zaman Gazetesi ile Cumhuriyet Gazetesi taban tabana zıt gazete. Bu manşeti Cumhuriyet ile Sözcü atsa ben derim ki normal. Cumhuriyet ile Zaman yılarca kavga etmiş gazete bunlar. Ama biz biliyoruz ki Cumhuriyet Gazetesi'ni 7 Haziran öncesinden beri finanse eden Fethullahçılar. akın Atalay isim kişi geldiğinden beri Cumhuriyet Gazetesi'nin Atatürkçülükle falan hiç bir ilgisi kalmadı. Cumhuriyet Gazetesi ile CHP keşke gerçek sahiplerinin elinde olsa. ' dedi.
Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
20 Şubat 2016 Cumartesi günü yayınlandı