Cem Küçük: Cemaat mensuplarında çözülme var

Samanyolu Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü Ekrem Yalvak'ın Kıbrıs'ta kumar masasında bir gecede 1 milyon doları yediği haberini ortaya çıkaran Cem Küçük, haberin detaylarını Dinamit programında anlattı.
Müdür Yardımcısı Cem Küçük Dinamit İslam Kıbrıs 


Küçük, canlı yayında şunları kaydetti;

BU PARA CEMAATİN MANSUM İNSANLARDAN TOPLADIĞI PARA

Benim paralel yapı, siyaset ve medya üzerine uzunca bir süredir yazdığım hemen hemen her şeyin doğru çıktığı, bunların hepsinin ortaya çıktığı ortada. Ekrem Yalvak da hiç beklemeden bu akşam istifa ettiğini söylüyor. Tabi şunu söyleyeyim 1 milyon dolar bir gecede kaybettiği para. Ben ağayım benim param vardır diyor. Batmanlı kendisi böyle bir parası yok. Bu paralar cemaatin himmet adı altında masum insanlardan, iş adamlarından onlardan bunlardan devlet memurlarından topladığı paralar. Cemaatin himmet paralarını nereye kullandığı gösterilmesi açısından önemli bir haber.

CEMAAT MENSUPLARINDA ÇÖZÜLME VAR

Cemaat mensuplarında çok önemli bir hayal kırıklığı ve çözülme var. Çünkü paralel yapılanmanın ayağı olan Gülen cemaati dini yapılanma ve kumar İslam dinine göre haramdır. İlk girişi 2009'da giriyor. 2012 tarihinden itibaren sürekli gitmeye başlıyor. Özel uçaklarla gittiği oluyor ve her gittiğinde kral dairesinde kalıyor. Ekrem Yalvak yaptığı açıklamalarda parayı harcamadım demiyor bu benim paramdı diyor. Ama ben onu bugün teyit ettirdim. Batman'da bir ağanın bir gece 1 milyon dolar kaybedecek parası yok.

CEMAATTE ŞAHSİ İŞ OLMAZ

Paralel yapıda şahsi işin olmaz. Sana bir görev verilir sen o görevi yaparsın. Genel müdürdür, mali işler koordinatörüdür, kendi paran işin olamaz bu yapıda. Bunun hesabını soracaklar. Bu akşam kellesini aldılar hesabını da soracaklar.
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
4 Temmuz 2015 Cumartesi günü yayınlandı