Çaycı, simitçi polisten parkta fuhuşa şok baskın

Polisin parka operasyon yapması
Ayakkabıcı Polis Merkezi Şafak Vakti Ayakkabı Boyacısı Basın Mensupları 

-Polisin parka girmesi
-Tespit edilen kadınların tek tek alınması
-Erkek şüphelinin alınması
-Gözaltına alınan kadınların polis aracına götürülmesi
-Bir kadının ağlayıp bağırması
-Genel ve detay görüntü
-Vatandaşın açıklaması

( ADANA -HD) Çaycı, simitçi polisten parkta fuhşa şok baskın- Adana polisi park ve köprü altında fuhuş yaptığı ileri sürülen kadınlara ve bunlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen kişilerin yakalanması için simitçi, çaycı ve ayakkabıcı boyacısı kılığına girip yaptığı operasyonda 8'i kadın 10 kişiyi gözaltına aldı- Kadınlardan biri gündüz vakti Celal Bayar Köprülü Kavşağı altında bir erkekle fuhuş yaparken suçüstü yakalanırken diğer kadınlara çevreye rahatsızlık vermekten işlem yapıldı ADANA

- Adana polisi park ve köprü altında fuhuş yaptığı ileri sürülen kadınlara ve bunlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen kişilerin yakalanması için simitçi, çaycı ve ayakkabıcı boyacısı kılığına girip yaptığı operasyonda 8'i kadın 10 kişiyi gözaltına aldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezindeki İnönü Parkı ve Celal Bayar Köprülü Kavşağı gibi yerlerde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine park ve köprü altlarına gidip burada çaycı, simitçi ve ayakkabı boyacısı kılığında çalışma başlattı. Yapılan takip sonucunda parka gelen daha önceden fuhuş yapmaktan suç kaydı bulunan 8 kadının fuhuş amaçlı erkeklerle görüştüğünü tespit etti. Köprü altında polis suçüstü yakaladı Polis bu tespitlerin üzerine park ve köprü altlarına operasyon yaptı. İnönü Parkı'nda daha önceden tespit edilen 7 kadın fuhuş amaçlı parkta bulunup çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle emniyete götürüldü. Burada bir kişi de fuhşa aracılık ettiği iddiasıyla yakalandı. Kadınlar polis aracına götürülürken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "çekmeyin" diye bağırıp ağlayarak tepki gösterdi. Polis köprü altına baskın yaptığında ise bir kadınla bir erkeği ilişkiye girerken suçüstü yakaladı. Zanlılar polis merkezine getirildi.
Polisin operasyon yaptığını gören vatandaşlar "Namusumuzu çöpte bulmadık. Bunların yüzünden parka gelip oturamıyorduk. İyi ki polis operasyon yaptı" dedi.
Gündüz parka gece otoyola Ayrıca dün şafak vakti yapılan operasyonda kimsesiz ve muhtaç kadınlara tehditle fuhuş yaptıran 8 zanlının gündüz İnönü Parkı'nda gece ise otoyolda kadınlara fuhuş yaptırdığı öğrenildi. Zanlıların parktan toplanan bu kadınlara da fuhuş yaptırdığı ileri sürüldü. Parktan gözaltına alınan kadınlara fuhuş amaçlı suçüstü yapılmadığı için çevreye rahatsızlık vermekten, fuhuş yaparken yakalanan kadına fuhuş yapmak, erkeğe ise ahlaka aykırı davranıştan işlem yapıldı. İnönü Parkında gözaltına alınan kişiye ise fuhuşa aracılık etmekten işlem yapıldı.
19 Nisan 2018 Perşembe günü yayınlandı