CarrefourSA Kocaeli’deki yeni şubesini Başiskele’de hizmete açtı

- Açılıştan görüntüler
Alışveriş Politika Promosyon Süpermarket Ev Gereçleri 

-- Market içinden görüntüler
-- Kantay ve Erçevik'in konuşmaları
-- Detay

( KOCAELİ ) - KOCAELİ

- Türkiye perakende sektörünün öncü markalarından biri olan CarrefourSA, Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki yeni süpermarketini hizmete açtı. Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, taze ve kaliteli ürünleri uygun fiyat politikasıyla müşterilerine sunmak adına market yatırımlarına devam ediyor. Bu çerçevede CarrefourSA’nın Kocaeli’nde 1000 metrekare satış alanına sahip, 29 kişinin görev yaptığı yeni süpermarketi Başiskele ilçesi Ovacık’ta müşterilerle buluştu. Açılışa Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Çuhacı ve Ekcan Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Ekşi de katıldı.
“Gelecek dönemde Kocaeli’ndeki yatırımlarımızı artıracağız” Açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında Kocaeli’ndeki iş ortaklarıyla birlikte yani marketi gezerek değerlendirmelerde bulunan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, “Biz burayı 1000 metrekare olarak açtık. Yaklaşık 30'a yakın personelimiz çalışıyor burada. Bu bölgede toplam 6 mağazamız var ama arttırmak istiyoruz. Bu mağazaya da takriben 2.5 milyon TL yatırım yaptık. İnşallah bu bölgede katlanarak artacak sayımız. Bu bölgeye yatırım getirmeye devam edeceğiz. Çalışanların tamamı yine bu bölgeden istihdam edilmiş arkadaşlarımız. Kocaeli’nde varlığımızı artırmaya başladığımızı görecekler” dedi.
“Ovacık’ta günlük alışverişin adresi olmayı hedefliyoruz” Daha sonra söz alan CarrefourSA Süper - Gurme - Mini Satış Genel Müdür Yardımcısı Ayten Engin Erçevik ise, “Her türlü gıda ürünlerinin fazlasıyla CarrefourSA tecrübesiyle karşınızdayız. Aynı zamanda yeni süpermarket konseptimizi de burada sunmak istedik. Burada müşterilerimiz açısından en önemli fayda otoparkı, 1000 metrekare alan içerisinde hem taze sebze-meyve, et, şarküteri, balık gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bigi çeşitli ev gereçleriyle de ihtiyaç kalemlerini tamamlayabilecek adres olmak niteliğindeyiz. Carrefour her zaman promosyonda adres oldu. Dolayısıyla yine İzmit'te de güçlü promosyonlarıyla tüketicinin cebine fayda sağlayacak şekilde imkanlar sunuyor olacağız. CarrefourSA olarak Ovacık Süpermarketimizle bu bölgede günlük alışverişin adresi olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
(GY-
15 Nisan 2019 Pazartesi günü yayınlandı