Cam kemik hastası küçük Hülya'ya yardım eli uzandı

Şanlıurfa
Belediye Başkanlığı Gıda Yardımı Kemik Hastalığı Sosyal Yardım Cam Kemik Hastası 

-Cam kemik hastası Hülya’nın ailesine belediyeden gıda yardımı
-Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi ve sosyal yardım işleri Daire başkanlığı ekiplerinin aileye ziyareti
-Açıkalamar
-Detaylar

( ŞANLIURFA ) ŞANLIURFA

- Şanlıurfa’da yaşayan 3 yaşındaki cam kemik hastası Hülya'nın ailesine Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından gıda yardımı yapıldı. Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan 3 yaşındaki Hülya’nın kemikleri dokunulduğunda ya da hareket ettirildiğinde cam gibi kırılıyor. Bodrum katında yaşayan Ali ve Kadriye Çakır çiftinin 3 yıl önce dünyaya gelen çocuklarına doğuştan cam kemik hastalığı teşhisi konuldu. Maddi sıkıntılarla karşı karşıya olan aile için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri devreye girdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekipleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, aileyi kaldıkları evde ziyaret ederek, bir miktar gıda yardımında bulundu. Ailenin sıkıntılarını dinleyen Sema Çiftçi, birim müdürlerine ve belediye başkanlığına ailenin sıkıntılarını aktaracağını söyledi.

Ayrıca Sema Çiftçi, çiftin cam kemik hastası kızları için 450 liralık gerekli olan ilacın da temin edilerek aileye ulaştırılması için girişimlerde bulunacağını belirtti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, aileye ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamada, “Çakır ailesini ziyarete geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak cam kemik hastası kızımız Hülya Çakır’ın dramını İhlas Haber Ajansı'nın haberinde gördük. Büyükşehir Belediyesi olarak bu çocuğumuza elimizden gelen bütün yardımları yapacağız inşallah. Allah'tan şifa diliyorum. İki tane çocukları var. Ailemizin de maddi ve manevi açıdan yardıma ihtiyaçları var. İnşallah elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

20 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı