Çalınan kedilerini dedektif gibi iz sürüp buldular

Bilgisayardan güvenlik kamerasını izlemeleri
Sosyal Medya Dedektif Güvenlik Kamerası Göreme Bulduk 

-Güvenlik kamerasından görüntü
-Hatice Kılıç ile röportaj
-Elif Emine Alipek ile röportaj
-Apartmandan görüntü
-Kedinin kaybolduğu yerde araştırma yapan ikili
-Apartmanda kapıları çalmaları
-Komşularla konuşmaları
-Kedinin olduğu evi tespit etmeleri
-Kediyi evden almaları
-Kediye kavuşmaları
-Kafese koymaları ve araca binip gitmeleri

( KARABÜK -ÖZEL-HD)- Scottish Fold cins kedilerini alanların önce güvenlik kameralarını yayınladılar ardından iz sürüp buldular KARABÜK

- Karabük’te kendilerine emanet edilen ve apartman içinden alınan Scottish Fold cinsi kediyi bulmak dedektif gibi iz sürüp buldular. Karabük’ün 5000 evler semtinde bir apartman içinden önceki gece Duman isimli Scottish Fold cinsi kedileri çalınan Hatice Kılıç arkadaşı Elif Emine Alipek ile önce karakola başvurdu, ardından ise sosyal medya üzerinden kedinin alınma anlarına ait güvenlik kameralarını yayınladı. Daha sonra dedektif gibi iz süren ikili kediyi apartmanda bir daire içinde bulunca rahat nefes aldı. Güvenlik kamera görüntülerinde apartmana gelen iki genç bu sırada fark ettikleri scottish fold cinsi kediyi önce sevdiği ve ardından ise fotoğraf çektirdikleri görüldü.
Gece yarısı apartmanda gezinti yapan Duman isimli kedilerini göremeyen Hatice Kılıç, arkadaşı Elif Emine Alipek ile birlikte karakola giderek şikayette bulundu. Ardından sabah apartmanın güvenlik kameralarını izleyen Kılıç, daha sonra görüntüleri arkadaşlarının sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayarak, kedilerinin çalındığını ve görenlerin bilgi vermesini istedi. Kendilerine 3-4 aylığına ödünç olarak bırakılan Scottish Fold cinsi Duman isimli kedinin sürekli evde durduğunu ve ara sıra apartman içinde gezintiye çıktığını söyleyen Hatice Kılıç, “ Karakola giderek gece yarısı şikayette bulundu. Daha sonra güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınladık. Kolaylıkla satabilecek bir kedi. Bulmak için her yola başvuracağız” dedi.
Alipek, ise “ Genç arkadaşlar belki sevmek adına aldıklarını düşünerek geri getirmelerini istiyoruz. Eğer kendileri geri getirişe şikayetçi olmayacağız” dedi.
Dedektif gibi iz sürdüler İHA’ya açıklamalarda bulunan Kılıç ve Alipek daha sonra kedinin kaybolduğu apartmana giderek ellerindeki güvenlik kamere görüntülerini dairelerde oturanlara sordu. Kedinin bulunduğu evi tespit eden ikili araştırmalarının sonucundan mutlu sona erdi. Ev sakinleri çocuklarının kediyi apartmanda gezerken bulduklarını ve kediyi beslediklerini hatta kendilerinin de evde kedilerini söyledi.

Kedilerini buldukları için çok sevinen Kılıç ve arkadaşı kediyi yanlarına alarak apartmandan ayrıldı.
21 Temmuz 2018 Cumartesi günü yayınlandı