Çaldığı araçla polisten kaçarken, yayaya böyle çarptı

Esenyurt ' ta, 1 saat önce okul önünden çaldığı araçla polise yakalanan şüpheli ile polis arasındaki kovalamaca kaza ile bitti. Hırsızlık şüphelisi, araçla kaçarken yol kenarındaki yayaya feci şekilde çarparak yaralarken yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli ise kaçamadan polis tarafından yakalandı. Olay, dün öğlen saatlerinde Esenyurt ' ta yaşandı.
Güvenlik Kamerası Hırsız Polis Ekipleri Sağlık Ekipleri Yaralı Kadın 


İddiaya göre, olaydan bir saat önce bir okulun önünden üzerinde anahtarı bulunan aracı çalan şüpheli Esenyurt ' ta polis ekipleri tarafından kısa sürede tespit edildi. Araçla kaçmaya başlayan şüpheli şahıs ile polisler arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonunda bir caddeye giren hırsızlık şüphelisi araç ile yol kenarındaki 2 yayaya ve araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile vatandaşlardan biri ağır yaralanırken şüpheli kaçmaya çalıştı. Araçtan hızla inen polis, çok geçmeden yaya bir şekilde şüpheliyi yakaladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralanan 2 kişiden durumu ağır olan vatandaşı hastaneye kaldırdı. 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen şüpheli ise ifadesi alınmak üzere emniyete sevk edildi. Olayı gören bir vatandaş ise yaşananları anlatarak, “ Hırsızlık şüphelisi birisini polis kovalıyordu. Adam kaçarken bir araca vurdu daha sonra yaya vurdu. Yoldan geçen vatandaştı” dedi.
Yaşanan anlar güvenlik kamerasında Yaşanan kaza anı ve hırsızlık şüphelisinin kaçarken yakalanması ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çaldığı araç ile kaçan şüphelinin yayaya çarpması sonrasında aracından inerek kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanması yer alıyor.
24 Nisan 2019 Çarşamba günü yayınlandı