Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz - İSTANBUL / KARABÜK / ZONGULDAK

İSTANBUL / SİLİVRİ - Silivri'deki törenlerden detaylarKARABÜK - Anma töreninden görüntülerZONGULDAK - Anma töreninden ve okuma tiyatrosundan detaylarİSTANBUL / KARABÜK / ZONGULDAK (AA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla İstanbul , Karabük ve Zonguldak'ta anma töreni düzenlendi.
İSTANBUL / SİLİVRİBu arada, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80'inci yılı dolayısıyla Silivri'deki Atatürk Anıtı önünde de tören düzenlendi.
Törene, İlçe kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Anıta çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda da anma programı gerçekleştirildi.
KARABÜKKarabük Kent Meydanı'nda düzenlenen törende, Vali Fuat Gürel ve Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.Çelenk sunulmasının ardından saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu.Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Yaşar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'ndeki etkinlikle devam etti.Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla Safranbolu ilçesinde de törenler düzenlendi.
ZONGULDAKZonguldak Valiliği binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'ndaki törende, Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, anıta çelenk koydu.Çelenk sunulmasının ardından saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu.Anma programı Devlet Sanat Galerisi'ndeki resim sergisinin açılışıyla devam etti.
Anma Töreni Saygı Duruşu Siyasi Parti Şehit Aileleri Resim Sergisi 

10 Kasım 2018 Cumartesi günü yayınlandı