Bursa Hipodromu'nda huzur operasyonu - BURSA

- Polislerin hipodroma gelmesi, - Ahır ve odalarda arama yapılması, - Bin polisin katılımıyla Bursa Hipodromu'na huzur operasyonu düzenlendiBURSA (AA) - Bursa Emniyet Müdürlüğünce bin polisin katılımıyla Bursa Hipodromu'nun ahırlar bölgesinde huzur operasyonu düzenlendi.
Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Asayiş Şubesi, Terörle Mücadele Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Özel Harekat Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde 25 otobüsten oluşan konvoyla hipodroma hareket etti. Otobüslere motorize polis ekiplerinin de eşlik ettiği görüldü.
Bursa Hipodromu'nun 50 bloktan oluşan ve seyislerin yaşadığı ahırlar bölgesine gelen ekipler, eş zamanlı olarak seyislerin yaşadığı bloklardaki odalar ile atların bulunduğu ahırlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde araması yaptı.Oda ve ahırlarda bulunan eşyaları inceleyen ekipler, burada yaşayan kişilerin kimliklerinin sorgulamasını yaptı.Ekipler, alanı drone yardımıyla da havadan denetledi.Polis ekiplerinin Bursa Hipodromu'ndaki çalışmaları sürüyor.
Hipodrom Polis Uyuşturucu Gesi Polis Ekipleri 

10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı