Burdur’da trafik kazası geçiren Esat Kabaklı, Isparta’da tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu

bilgi

( ISPARTA )- Sanatçı Esat Kabaklı:- “Cumhurbaşkanımız 'Merak etme orada sana iyi bakarlar' dedi.
Dediği gibi de oldu”- “Şehir hastaneleri çok güzel. Durumum iyi. Hastane çalışanlarımız ilgilendiler. Sağ olsunlar” ISPARTA
Hastane Trafik Kazası Sparta Ameliyat 


- Burdur’da geçirdiği trafik kazası sonrasında sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi’nde ameliyat olduktan sonra yataklı olarak hastanede bulunan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı bugün taburcu edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini telefonla arayarak ‘Merak etme sana orada iyi bakalar’ dediğini ileten Sanatçı Kabaklı, “Dediği gibi de oldu. Hastane personeli benimle ilgilendi. Sağ olsunlar. Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum ilgisi için. Beni merak etmesinler. Ben iyiyim. Çok şükür. Şehir hastaneleri çok güzel” dedi.
İstanbul’dan Fethiye’ye giderken Burdur’un Karamanlı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak Burdur Devlet Hastanesi’ne daha sonra Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı bugün taburcu oldu. Geçirdiği trafik kazası sonucu sol kolunda kırık oluşan ve Isparta Şehir Hastanesi’nde ameliyatla platin takılan ünlü sanatçı, bugün öğleden sonra Isparta Şehir Hastanesi’nden taburcu edildi. Isparta’dan eşi ve yakınlarıyla birlikte karayolu ile ayrılan sanatçının, 3 gün önce kaza yaptığı Muğla’nın Fethiye ilçesine gideceği ve bir süre orada istirahat edeceği öğrenildi. Kabaklı: “Şehir Hastaneleri çok iyi” Sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavisinin çok iyi geçtiğini kaydeden sanatçı Esat Kabaklı, “Şehir hastaneleri çok güzel. Durumum iyi. Hastane çalışanlarımız ilgilendiler. Sağ olsunlar. Hepsi de işinin ehli. Tedavi süresince yanımda olan ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Sanatçı Kabaklı, kolundaki kırık dolayısıyla yapılan ameliyatın hayli başarılı geçtiğini iletti. “Cumhurbaşkanımız ‘Merak etme orada sana iyi bakarlar' dedi” Kaza geçirdikten sonra başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tedavisi için herkesin seferber olduğunu ileten Kabaklı, "Cumhurbaşkanımız her zaman yüreğini açar. Haberi duyar duymaz aradı ve sağlık durumum hakkında bilgi aldı. 'Merak etme orada sana iyi bakarlar' dedi.
Dediği gibi de oldu. Hastane personeli benimle ilgilendi. Sağ olsunlar. Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum ilgisi için. Beni merak etmesinler. Ben iyiyim. Çok şükür. Koluma platin takıldı. Kalıcı bir hasar almadan bu badireyi atlatacağım. Her şey güzel olacak. Devletimize bu imkanları sunmasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Burdur’daki kazada yaralanmıştı Bilindiği gibi 3 gün önce İstanbul’dan Muğla’nın Fethiye ilçesine gitmek üzere yola çıkan sanatçı Esat Kabaklı, Burdur’un Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık Köyü yakınlarında kendisinin kullandığı 34 SL 4645 plakalı araç ile önce orta refüje çarpmış, sonrasında sürüklenerek karşı şeride geçtiği kazada yaralanmıştı. Sanatçının hastaneye sevk edilmesinin ardından Burdur ve Isparta Valileri de hastanelere giderek bilgi almış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da sağlık durumu hakkında bilgi vermişlerdi.
13 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı