Bulanık Kaymakamlığı iftar yemeği verdi - MUŞ

- Bulanık Kaymakamlığınca verilen iftar yemeği - Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan halkla ilgilenmesi - Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan'ın konuşması - Yemek dağıtımı - Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan'ın vatandaşlara hitap etmesi - Dua edilmesiBulanık Kaymakamlığı iftar yemeği verdiMUŞ (AA) - Bulanık Kaymakamlığı ilçede ihtiyaç sahipleri ile kamu kurumu çalışanlarına yönelik 700 kişilik iftar yemeği verdi.Hükümet Konağı önünde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Hacı Arslan Uzan, iftarda vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Devletin vatandaşı için var olduğunu anlatan Uzan, "Bugün birlik ve beraberlik ruhunu ramazan ayında en güzel şekilde yansıtmak bizi son derece mutlu etti. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesi ile bu coğrafyada sosyal devlet olmanın bir gereğini yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.
Kaymakam Uzan, şunları kaydetti:"Her zaman bu güzel aile fotoğrafını vermeliyiz. Bir ve beraber olarak saflarımızı sık tutmalıyız. Aramıza nifak tohumu ekmek isteyenlere karşı bir olmalıyız. Her zaman devlet olarak yanınızdayız. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize, fakir ve zaruret içinde bulunan kardeşlerimizin yanındayız. Sosyal devlet olmanın gereği olarak buradayız, emrinizdeyiz."İftar programına Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Akpınar, Asliye Hukuk Hakimi Jale Yiğenoğlu, Asliye Hukuk Hakimi Sabahattin Kocagöbek, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Irmak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Horzum, Bulanık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ahmet Galip Halidi, İlçe Sağlık Müdürü Rıdvan Selvi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan Ayı İftar Yemeği Beraberlik Felsefe Şili 

18 Mayıs 2019 Cumartesi günü yayınlandı