Bu okulda öğrenciler oyun oynayarak okula alışıyorlar

- 1. sınıfların sınıfından görüntü
Atmosfer Hatıra Fotoğrafı Eğlence Merkezi Eğitim Öğretim Yılı Öğrenciler 

-- Öğrencilerin trambolinden zıplaması
-- Öğrencilerin duvara tırmanması
-- Öğrencilerin tiyatro oynaması
-- Öğrencilerin parkta oynaması
-- Öğrencilerle röportaj
-- Okul Müdürü Faruk Çamcı ile röportaj
-- Detaylar

( NEVŞEHİR -ÖZEL) NEVŞEHİR

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından ilkokul 1. sınıflara yönelik uyum süreci okula yeni başlayan öğrencilerin çeşitli oyunlar oynatılarak okula alıştırılması sağlanıyor. 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılına uyum süreci nedeniyle bir hafta önce başlatılan ilkokul 1. sınıf öğrencilerine Özel Kardelen Koleji tarafından farklı bir uygulama yapılarak öğrencilerin okula alışması sağlanıyor. Uygulama kapsamında okul içerisinde bulunan eğlence merkezine götürülen minik öğrenciler trambolin, duvara tırmanma, mini tiyatro ve oyun parklarında çeşitli oyunlar oynatılarak okula alıştırılıyor. Okulda hem yeni arkadaşlıklar hem de oyunlar oynadıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden minik öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı açıklamasında, "Öğrencilerimiz öğretim yılı içinde hazırladığımız oyun eğlence merkezleri ve oyun oynama alanlarında oyunlaştırarak uyum sürecini öğrencilerimizin yaz atmosferinden okul dünyasına taşınmasına destek vermek amacıyla farklı bir program izliyoruz" dedi.
Çamcı, “ Öğrenciler 3 aylık bir boşluktan sonra özellikle 1. sınıflar okul öncesinden sonra müfredatlı bir döneme ilkokula başlamalarını oyunlaştırarak ve empati kurarak başlamaları bizler için çok önemlidir. Biz bu uyum sürecini de oyun alanlarında sağlıyoruz. Öğrenci velilerimizde bu uygulamamızda son derece memnunlar” diye konuştu.
Öte yanda Kardelen Koleji Eğitim Kompleksleri içerisinde bulunan oyun alanlarında çeşitli oyunlar oynayan öğrenciler ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe de minik öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirirken öğrencilere çikolata ikramında bulundu.
13 Eylül 2018 Perşembe günü yayınlandı