Böyle hırsızlık görülmedi...Evine ikinci kez giren hırsızlar çamaşırlarını da çaldı

evin dışından ve demir parmaklıklardan görüntü
Demir Parmaklık Dizüstü Bilgisayar Yeni Doğan Bebek Hırsız Cep Telefonu 

-Ümit Canpolat ile röp
-albüme bakması
-evin bahçesindeki köpek
-detaylar

( GAZİANTEP -ÖZEL)- Gaziantep'te yaşayan Ümit Can Polat'ın evine giren hırsızlar iki kez iç çamaşırlarını çaldı- Hırsıza seslenen Ümit Can Polat, çalınan albümlerini geri istiyor GAZİANTEP

- Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Ümit Canpolat'a ait eve giren hırsızlar tarafından iki kez iç çamaşırları çalındı. 10 bin dolar para ve fotoğraf albümü de alınan Canpolat, hırsızlara seslenerek, albümlerini geri istedi. Gaziantep'in İslahiye ilçesi Altınüzüm Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı evde yaşayan Ümit Canpolat, yeni doğan bebek nedeniyle bir yakının ziyaretine gittiği sırada evine evi soyuldu. Eve giren hırsızlar, Polat'ın iç çamaşırları, fotoğraf albümü ve 4 adet fotoğrafı ile birlikte 10 bin dolar para, 2 adet cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından polis inceleme başlatırken, fail yada faillerin kimlikleri belirlemeye çalışıyor. Eve döndüğünde evin karıştırılmış olduğunu gören Canpolat, daha önce de evinde bulunan iç çamaşırların kaybolduğunu belirterek, ilk önceki hırsızlığı fark edemediklerini kaydetti.
Hırsıza seslendi Yaşanan hırsızlık olayında en çok çalınan albüme üzüldüğünü anlatan Ümit Canpolat, albümde rahmetli annesinin ve diğer yakınlarının da resimlerinin bulunduğunu söyledi.

Hırsıza seslenen Canpolat, "Sevgili hırsız kardeş bana ait olan albümü getir, kapıya bırak ve git. Seni görmek istemiyorum. hırsız seyreder mi seyretmez mi bilmem ama yaptığı yanlış olduğunu söyleyebilirim. İnsanların evine girip de eşyalarını almaları doğru değil" diye konuştu.
Demir parmaklıklardan tırmandı Canpolat, hırsızların evin ilk katında bulunan demir parmaklıkları tırmanarak, ikinci katın camını açtığını ifade etti.
Hırsızlığın olduğu esnada evin bahçesinde de köpek olduğunu söyleyen Canpolat, polislerden köpeğe rağmen çalınan albümlerinin bulunmasını istediğini de sözlerine ekledi.
6 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlandı