Boyabat'ta doğal gaz için ilk kazma vuruldu - SİNOP



: - Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın çalışmaları incelemesi - Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın açıklamaları - Doğal gaz boru hattı çalışmalarıBoyabat'ta doğal gaz için ilk kazma vurulduSİNOP (AA) - Boyabat'ta, doğal gaz borularının döşenmesi için çalışmalara başlandı.Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın makam odasında buluşan müteahhit firmanın Bölge Müdürü Necmettin Erikçi ve Boyabat sorumlusu Bilal Boztoprak, ilçe merkezindeki doğal gaz borularının döşenmesiyle ilgili sunum yaptı.Çakıcı ve beraberindekiler, toplantının ardından Camikebir Mahallesi Erenliktepe'deki doğal gaz borularının döşendiği alana giderek çalışmaları izledi.Çakıcı, yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) tedbirleri kapsamında doğal gaz çalışmalarına ara verdiklerini ancak bugün yeniden çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Camikebir Mahallesi'nde yılbaşına kadar doğal gaz verilecek şekilde çalışmaların süreceğini anlatan Çakıcı, "İnşallah 3 içinde tüm ilçemizde konut alanlarına doğal gaz verilecek şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Boyabat için çalışıyoruz, Boyabatlılar için çalışıyoruz. Geç olsun ama güç olmasın diyoruz." dedi.
Boyabatlı annelere soba yakmaktan, kül dökmekten kurtaracaklarına dair söz verdiklerini dile getiren Çakıcı, "Sırtımızda taş taşıyacağız, doğal gazı sizlere yaktıracağız. Firma yetkililerine de teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum." ifadesini kullandı.Erikçi de Camikebir Mahallesi'nin tamamına yıl içinde doğal gaz verilmesini planladıklarını kaydetti.
Programa Boyabat Belediye Başkan yardımcıları Kadir Çeltikçi, Hüseyin Ceylan ve belediye birim amirleri katıldı.

Makam Odası Toplantı Allah Boru Hattı 

12 Haziran 2020 Cuma günü yayınlandı