Boğasını satıp Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

Emine Göde ahıra girerek ineklere su veriyor
Talak Tarım Hayvancılık Aktüel Hayvan 

-Emine Göde ahırda ineklere yem veriyor,inek sağıyor ,ahırda aktüel görüntüler
-Emine Göde ile röportaj
-Annesi Sultan göde ile röportaj
-Köy halkından Ümit Polat ile röportaj

( OSMANİYE - ÖZEL - HD)- Osmaniye'de, 53 yaşındaki Emine Göde, ahırındaki boğayı 10 bin liraya satıp parasını Afrin harekatında ki Mehmetçiğe destek için bağışladı OSMANİYE

- Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde 53 yaşındaki Emine Göde isimli kadın çiftçi, ahırında beslediği geçim kaynağı boğayı 10 bin liraya satıp parasını, Türk Silahlı Kuvvetlerin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'ndaki askere destek vermek için Mehmetçik Vakfına bağışladı. Kızılömerli Köyü'nde yaşayan ve geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan Emine Göde, ahırında bulunan boğayı Mehmetçik Vakfına bağışlamak istedi. Durumu evde bulunan ve yatalak hasta olan annesi Sultan Göde’ye söyledi.

Annesinin de onay vermesiyle yaklaşık 900 kilogram ağırlığındaki boğa 10 bin TL’ye satıldı. Afrin bölgeside yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla da Emine Göde 10 bin TL’yi Mehmetçik Vakfının hesabına yatırdı. “Cenabı Allah ana kuzularının ayağına taş değdirmesin” diyen Emine Göde, “Askerimiz şu anda Suriye’de savaşıyor. Allah yardımcıları olsun. Ben de buradan onlar için ne yapabilirim diye düşündüm. Geçimimizi hayvancılık yaparak sağlıyoruz. İneklerimiz var. Ahırımda boğa vardı. Onu Mehmetçiğimize bağışlamak istedim. Evde annem ile birlikte yaşıyorum. Annemde yatalak. Ona sordum. Annem de kızım sen bilirsin dedi.
Onay verdi. Bende anneminde onayını alarak bu hayvanı askerimize bağışladım” şeklinde konuştu.
Annesi Sultan Göde ise "Kızım en iyisini bilir. Askerimizi polisimizi Allah korusun" dedi (SLÇ-
23 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı