Biz hangi Selahattin Demirtaş’a inanacağız

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Beyaz TV ' de Erkan Tan ' la Tartışalım programında Selahattin Demirtaş ' ın Suriye ve Kobani konusundaki tutarsız sözlerini eleştirdi.
Selçuk Özdağ Kobani Selahattin Demirtaş Ak Parti Hdp 


Beyaz TV ' de yayınlanan Erkan Tan ' la Tartışalım programına bu hafta AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, SETA Ortadoğu Uzmanı Can Acun ve Mehmet Emin Değer konuk oldu

Kobani Eylemlerinin arkasında kimlerin olduğunu söyleyen Özdağ, Selahattin Demirtaş ' ın tutarsız konuşmalarını da eleştirdi.

BİZ HANGİ SELAHATTİN DEMİRTAŞ ' A İNANACAĞIZ

Özdağ, “Bu olayların içerisinde BDP ' liler de var, HDP ' liler de var, PKK ' liyım diyenler de var, KCK ' lıyım diyenler de var. Selahattin Demirtaş şöyle söylemişti: Suriye ' de otorite boşluğu olduğu zaman, eğer Türkiye Suriye ' ye girerse biz 20 milyon Kürt olarak yıldırım olur Türkiye ' nin başına yağarız demişti. Dün değil evvelsi gün de Türkiye Kobani ' ye girmelidir diyor. Biz şimdi hangi Selahattin Demirtaş ' a inanacağız” dedi.

Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
10 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı