Bitlis Valisi Ustaoğlu, yeni yılda polis ve askerleri ziyaret etti

Görüntü Sıralaması
Geçmiş Olsun Özel Hareket Askeri Birlik Kontrol Noktası Askeri Personel 

-Polis kontrol notasına ziyaret
-Özel harekat ziyareti
-İtfaiye ziyareti
-Askeri birliklere ziyaret
-Askerlere tatlı ikramı
-Hastanelere ziyaret
-Yeni yılın ilk bebeklerine altın takılması

( BİTLİS ) BİTLİS

- Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, yeni yıl kapsamında birçok yeri ziyaret ederek hayırlı yıllar dileklerinde bulundu. Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu sırasıyla, polis kontrol noktası, Hersan Karakolu, özel hareket, Bitlis Belediyesi İtfaiyesi, askeri birlik, askeri karakol ve hastaneleri ziyaret etti. Ustaoğlu, ziyaret ettiği yerlerde tatlı ikramında bulunarak, yeni yıllarını kutladı. Özel hareket polislerini ziyareti sırasından göreve yeni başlayan özel hareketçilere kendi elleri il tatlı ikram eden Vali Ustaoğlu, bölgenin kahraman askerlerin sayesinde en ücra köşesine kadar huzurun güvenin tesis edildiği bir bölge olacağını kaydetti.
Ustaoğlu, konuşmasının devamında ise şunları söyledi.

“İlimizde başlamış olduğunu bu görevde rabbim sizlere hayırlı görevler nasip etsin. Bu süre içinde ilimizde yapacağınız hayırlı hizmetlerle en ücra köşesindeki vatandaşımıza kadar başta güvenlik hizmeti ile ilimiz huzur v güven şehri olacak. Bu anlamda sizlerin yapacağınız görev ve kahramanca vereceğiniz mücadele bizim en büyük gücümüz ve güvencemiz olacak. Bizler akşamları rahat bir şekilde kafamızı yastığa rahat koyuyorsak sizlerin kahramanca bu bölgede vermiş olduğunuz mücadele sayesindedir” diye konuştu.
Vali Ustaoğlu daha sonra Tatvan’daki 10. Komando Tugay Komutanlığını ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Burada askerlere kendi elleri ile tatlı ikramında bulunan Vali Ustaoğlu, “Bu akşam bizler sizlerle beraber olmayı arzu ettik. Sizler ilimizin en ücra köşesine kadar bayrağımızın dalgalanması vatanımızın birliği ve bütünlüğü için görevi başında mesai kavramı gözetmeksizin 24 saat görevi başında olan kahramanlarımızsınız. Bu akşam biliyoruz ki her biriniz ailelerinizden ve sevdiklerinizden uzak vatan bekçiliğini yerin getiriyorsunuz. Bizlerde bu akşam sizlerle beraber olarak 2018 yılımızın milletimiz ve memleketimiz için daha güzel geçmesini temenni ediyoruz” dedi.
Daha sonra Tatvan’a bağlı Küçüksu Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Ustaoğlu, görevi nöbet başındaki Mehmetçiklerin yeni yılını kutladı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Ustaoğlu, “Yeni yıla girmemiz sayılı dakikalar kaldı bizlerde bu akşam ilimizin çeşitli yerlerinde vatani görevini yapan başta askerlerimiz olmak üzere gerek jandarma gerekse askeri personelimize ziyaretler gerçekleştirerek onların yanında olduğumuzu hissettirme çalıştık. 2018 yılının milletimiz için memleketimiz için hayırlara vesile olur. Bu yıl nasıl ki kahramanca mücadele veren askerlerimiz mücadele vermişse bu kararlı mücadele 2018 yılında da devam edecek ve daha huzurlu ve güvenli günler bizleri bekliyor” diye konuştu.
Vali Ustaoğlu, daha sonra hastaneleri gezerek acilde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yeni yıllarını kutladı. Ayrıca Ustaoğlu, 2018’in ilk bebeklerine de birer altın takarak annelerine geçmiş olsun temennisinde bulundu. (VO)
1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı