‘Bir tokata bir dondurma’ya soruşturma... Özür videosu yayınladı

Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlatırken, market sahibi sosyal medyadan yeni bir video yayınlayarak çocuklardan ve herkesten özür diledi- Market sahibi Nazım S.:“Bu çocukların çoğu benim yeğenim; Espriydi, yanlış anlaşıldık”
Sosyal Medya Market Harekete Geç 


- Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bir market sahibinin mahalledeki çocukların yanağına attığı her tokat karşılığı onlara dondurma vermesi ile ilgili görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ve ardından basında konunun gündeme gelmesi ile birlikte Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinden paylaşılan görüntülerin basında yer almasının ardından harekete geçen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili soruşturma başlatırken, market sahibi sosyal medyadan yeni bir video yayınlayarak çocuklardan ve herkesten özür diledi. Arkadaşı çektiği görüntülerde market sahibi Nazım S. ' yi mahalledeki çocuklarla birlikte görüntüleyerek “Şakacıktan yapılan bir uygulamadan dolayı yanlış anlaşıldık, bu videoyu çekme gereği duyduk. Bu çocuklara böyle bir uygulama olur mu böyle bir çağda. Çok sevdikleri için espri mahiyetinde yapılan bir uygulama” derken, Nazım S. ' de çocukları çok sevdiğini belirtti.
Nazım S. “Yanlış anlaşıldı. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Her gün esnaf olarak çocukları ben okulu uğurlarım, okuldan geldiklerinde yine ben karşılarım. Bunların çoğu benim akrabam, yeğenim. Biz kendi aramızda espri yapıyoruz” dedi.
Nazım S., görüntülerde çocuklara seslenerek “Beni seviyormusunuz?” derken, çocuklar hepsi bir ağızdan “Nazım dayı seni çok seviyoruz” diye bağırdı. (CK-ÖS-Y)
19 Nisan 2018 Perşembe günü yayınlandı