Bestelediği 'Zeytin Dalı Marşı'nı Mehmetçiğe okudu

sanatçı Altuner, askerlerle birlikte iken (görüntü amatör sınır bölgesinden)
Basın Toplantısı Sınır Ötesi Şehit Aileleri Derneği Şehit Aileleri Sınır Ötesi Operasyon 

-bestelenen zeytin dalı marşı okunurken (görüntü amatör sınır bölgesinden)
-kırşehir şehit aileleri derneği
-sanatçı altıuner açıklama

( KIRŞEHİR ) KIRŞEHİR

- Kırşehirli sanatçı İdris Altuner, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan sınır ötesi operasyonu için bestelediği 'Zeytin Dalı Marşı'nı sınırda görev yapan askerlere okudu. Mehmetçiğe destek olmak adına Şehit Aileleri Derneği, Malul Gaziler Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Uzmanlar Federasyonu ile birlikte başlatılan 'Ana Ocağından Peygamber Ocağına' projesi kapsamında sıfır noktasına giden sanatçı Altuner, Mehmetçiğin duygusunu kelimelerle ifade etmenin zor olduğunu söyledi.

Kırşehir'den 3 gün önce sıfır noktasına hareket eden Kırşehir heyetinin arasında olan İdris Altuner, duygularını düzenlenen basın toplantısında paylaştı. Altuner, "Kırşehir'den hareket edip sınırda Mehmetçiğe destek olmak istediğimiz bu süreçte moral vermek adına yaptığımız 'Zeytin Dalı Marşı'nı Mehmetçiğe sıfır noktasında okumak nasip oldu. Sözleri Mehmet Hacı İsmailoğlu'na bestesinin ise bana ait olduğu marşı Şehit Aileleri Derneği, Malul Gaziler Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Uzman Çavuşlar Federasyonu başkanlarının da olduğu sıfır noktasında okuduk. Ümit ediyorum ki, harekatımız ve götürdüğümüz milli bilincin Mehmetçiğimize ufakta olsa katkısı olmuştur. Duruşumuz içerisinden geçtiğimiz önemli süreçte 'devletimiz ve milletimizin yanında olmak Mehmetçiğe ise moral açısından katkıda bulunmaktır' dedi Her rütbeden sıfır noktasında askerlerle görüştüklerini de anlatan Altuner konuşmasını şöyle sürdürdü: "Her rütbeden askerlerimiz vardı. Herkes işinin başındaydı. Biz, onlara Anadolu'nun bir çok bölgesinden kucak dolusu selam götürdük. Onlar marşı okurken çok duygulandılar. Hissettirdiğimiz milli şuur onları ve bizleri de duygulandırdı. Kimisi göz yaşını tutamadı. Kimisi ise duygularını 'ağlayacaktım' kelimesi ile ifade etti.
Bizler herkes adına oradaydık. Ulusal anlamda orada olmak önemli emeği geçen herkese teşekkür ederiz" Kırşehir heyeti, 9 Şubat tarihinde Valilik önünde düzenlenen törenin ardından sınır bölgesine aralarında Şehit Aileleri Derneği, Malul Gaziler, Muharip Gaziler, Uzmanlar Federasyonu ve gazetecilerinde olduğu bir gurupla hareket etmişti. (EÖ-AÖ-
12 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlandı