Berkant’ın Doktoru: Sevenleriyle Ve Eşiyle Vedalaştı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Berkant Akgürgen ' in doktoru Kardiyolog Uzman Doktor Deniz Şener, “Bilinci hiç kaybolmadı. Sevenleriyle, özelikle de eşiyle vedalaştı” dedi.
Son Dizisi Memorial 


Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Memorial Hastanesi ' nde hayatını kaybeden Berkant ' ın doktoru Kardiyolog Uzman Doktor Deniz Şener, basın mensuplarına açıklama yaptı. Sanatçının ölümüyle ilgili konuşan Şener, “Berkant maalesef tedavisi mümkün olmayan ciddi bir akciğer tümörü vardı. Tedavi gördüğü neden de buydu. Ayrıca böbrek hastasıydı. Ancak tüm bunlara rağmen direniyor, tedavisini sürdürüyordu. Son 7 gündür hastanemizde tedavi altındaydı, bilinci hiç kaybolmadı. Sevenleriyle, özelikle de eşiyle vedalaştı. Fenalaşınca hemen yoğun bakıma alındı ve akabinde de bu sabah hayatını kaybetti” dedi.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
1 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı