Benzin Zammı Tepki Görüyor

Artan benzim fiyatları ülke genelinde olduğu gibi Gaziantepli sürücülerinde tepkisini topluyor.Son uygulanan zamlarla birlikte benzin fiyatının listesi 5 TL oldu. Sürücüler dünyanın en pahalı benzinini Türkiye ' nin kullandığını hatırlatırken, bu duruma tepki gösterdiler. Benzin fiyatlarının pahalılığından yakınan Sinan İnce,“Benzin çok pahalı ne yapacağız bilmiyoruz. Bu kadar yükseliyor, bu Suriye için bu kadar yükseliyor. Suriye rahatladığı zaman bizim bu benzinlerde düşecek mi? Suriye ' den bizim ne çıkarımız var. Suriye ' den gelenler hayat şartını zorlaştırdı biz zaten kendimize yetersizdik daha kalmış dışarıdan gelenleri biz bura rızkımızdan onlara kesilip veriliyor. Benzine iyi zam yapsınlar bizde arabaları anahtarları üstlerine atalım. Bir daha arabaya binmeyelim” dedi.
Son Dizisi Suriye Benzin 


Devlet Yılmaz isimli vatandaş ise,“Benzin fiyatları iki ay içerisinde 5 TL oldu. İsterse 10 TL olsun hiç umurumda değil. Bu hükümete yazıklar olsun. Fakir gariban arabaya binemez oldu” diye konuştu.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
14 Ekim 2012 Pazar günü yayınlandı