Belediye otobüsü gelin arabası oldu

gelin arabası yapılan belediye otobüsü
Düğün Töreni Belediye Otobüsü Gelin Arabası Toplu Nikah Töreni Nikah Töreni 

-evlenecek çiftlerin belediye otobüsünden inmesi
-gelin otobüsü önünde oynamaları
-toplu nikah töreni
-toplu fotoğraf çektirmeleri
-pasta kesmeleri,dans etmeleri,
-Belediye başkanı Rasim Yüksel'in açıklamaları
-Detay görüntüler

( TEKİRDAĞ ) - - Ergene Belediyesi’nden bir 14 Şubat ritüeli TEKİRDAĞ

- 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da toplu nikah töreni düzenleyen Ergene Belediyesi, nikahları kıyılacak çiftler için belediye otobüsünü gelin arabası olarak hazırladı. Evlenecek çiftler nikahın kıyılacağı salon gelin ve damatların baş harflerinin asıldığı, evleniyoruz yazılı belediye otobüsü ile geldi. Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik Ergene Belediyesi’nin Ulaş Hizmet binasında yer alan Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Nikah tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 8 çift Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah törenine katılarak dünya evine girdi. Tüm masrafların Ergene Belediyesi tarafından karşılanan etkinlikle gelin ve damatların gelin arabası da belediye otobüsü oldu. Genç çiftlerin nikahını kıyan Ergene Belediye Başkanı törenle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu geleneği ergene de başlattık. Maddi geliri az olan çiftlerimiz veya bugüne kadar nikahı geciken çiftlerimize burada bu geleneği başlattık. Bu sene bir değişiklik olsun istedik ve belediye otobüsünü gelin arabası olarak yaptık süsledik. Bunlar biliyorsunuz geçmişte filmlerde vardı Yeşilçam’da da yaşanmış örnekleri vardı. Ergene Belediyesi bu konuda da bir ilke imza attı” dedi.
"Güzel bir ortam oldu tabii ki tadında oldu. Çünkü bir yandan savaşan askerlerimiz var" diyen Başkan Yüksel, “Askerlerimize saygı duyuyoruz, sevgi duyuyoruz o yüzden toplu nikah töreni, toplu düğün törenini kısa kestik ama inşallah önümüzdeki dönemde daha iyi hoş bir şekilde kutlarız. Tüm evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Biliyorsunuz Ergene sevgi kenti. Sevgiyle daima ileri diyoruz. Bu seneki sloganımız yeni dönemdeki sloganımız bu, çünkü Ergene’de insanlar mutlu. Mutlu bireyler topluluğu Ergene. İnşallah bu mutluluk her alanda her platformda devam edecek” diye konuştu.
Ergene Belediyesi organizasyonu ile dünya evine giren çiftlerden bazıları da düzenlenen organizasyonsan memnun olduklarını belediye otobüsünün de gelin arabası olmasının kendilerini mutlu ettiğini söylediler. (SŞ-MEF-
15 Şubat 2018 Perşembe günü yayınlandı